Siirry sisältöön
:)

Moi,
oon jo varmaan kutosluokasta asti halunnut alkaa meikkaamaan ja oon nyt seiskalla. Oon kysynyt aika vasta äidiltä edes ripsiväristä, mutta kuulemma oon ihan liian nuori. Sano, että sittenku oon lukiossa niin saan laittaa ripsiväriä. Mun mielestä tää ei oo yhtään reilua, kaikki muut mun kaverit meikkaa ja ainut asia mitä pyydän ois ees ripsari. Pari vuotta nuoremman pikkusiskon kaveritkin saa meikata ja oon ainut meidän luokan tytöistä, kuka ei meikkaa. Onko mitään ideoita, miten saisin mun äidin pään taivuteltua? Tai sitten vaan ostan ripsarin ja valittakoon siitä sitten. Ei olla ees mitään uskovaisia mikä voisi olla syynä, eikä mun vanhemmat oo muuten nii tarkkoja. Haluisin, että voisin edes kotona harjoitella meikkausta ja ainut paikka missä voin meikata on mun kavereiden kodit. Laittakaa jtn ehotuksia, mikä vois auttaa tähän :))

Kasiluokkalainen :D

Ymmärrän et haluisit kokeilla, ja mulla oli noin vuos sitten sama tilanne… Mut en tiiä, sit se meni vaan ohi ja en vieläkään oo alkanu meikkaamaan – enkä meinaakaan :D

Tai musta se on vaan teennäistä ja aiheuttaa ulkonäköpaineita yk… ja tbh mä en vaan ymmärrä et jotkut kymmenenvuotiaat oikeesti alottaa meikkaamaan 🥲 (en siis viittaa suhun tai keneenkään tiettyyn ihmiseen, mut tuntuu vaan tyhmältä koska tietysti ihmiset saa meikata, mut mä vaan arvostan luonnollisuutta ja aitoja ihmisiä)

Se että hyväksyt sun äidin olevan oikeessa? :))

Vastaa aiheeseen: Meikkaaminen yläasteella

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top