Siirry sisältöön
Joku ihminen

Helluouu! Saattaisin haluta alkaa meikkaamaan ja mun äitiki on kysyny multa et haluunko ripsarii ja niin ni mul on perjaattessa lupa mut ensinnäki stressaan ihan hirveesti sitä et mitä jos teen itelleni täydellisen meikin ja sit ku otan sen pois ja laitan vähemmän meikkii niin sit olisin itteni ja varmaanki muidenki mielest rumempi. Ja sit toisena asiana sellanen et oon pienempänä sanonu et en ikinä meikkaa tai koskekkaan meikkeihin niin nyt ku alkaisin meikkaa niin se ois outoo ja noloo. Kysyn teiän mielipidettä tähän et oisko outoo jos aloittasin meikkaamisen. Oon muuten 12(:

Kikkurapää

Moi! Ittekkin alotin meikkaa 12 vuotiaana ja tottakai olin luvannu ittelleni etten käyttäis meikkei, mut sit aloin pikkuhiljaa testailee ripsarii ja oho täs ny oon meikannu jo vuoden. Meikkaamisen ainaki mun mielipiteest voi alottaa just vaik 12 veenä. Mut itte pidän sellasii päivii ja varsinki viikonloppusi jos ei oo mitää nii en meikkaa vaa opettelen pikkuhiljaa pitämää ittestäni miltä näytän meikillä ja ilman :). Se vaa tarvii aikaa saada se kuva päähä et oot kaunis meikillä ja ilman. Mutta siitä etten kuitenkaa suosittele ala laittamaa kamalaa määrää meikkivoidetta ja kaikkee tälläst todella paljoo koska siitä voi tulla epäpuhtauksia iholle ja ku iho on viel semi nuori ettei se altistuis liikaa millekkää kemikaaleille. Tottakai concealeria voi käyttää tai sen verra meikkii mitä haluut. Tää on vaa mun kokemusta :)

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Itse aloitin huulikiillolla ja ripsarilla oon kohta 13 vuotias
Muut eivät saa sanoa sinua rumaksi!!!
Toivottavasti auttoi sinua!❤️
Ja minusta ei ole outoa kokeilla meikata kun olet jo kuitenkin sellaisessa iässä jossa jotkut alkavat kokeilla meikkejä😊!!
Hyvää alkanutta kouluvuotta kaikille 📚📘📗📓!

🦋🧚‍♀️☀️jess

Ärsyttää ku äitil on vaikee tilanne ei se ehi paljoo olla meidän kaa. Siis ollaan vähä puhuttu joskus et mul voi ostaa just ripsarii jos haluun! Mut sit ei äiti voi tulla munkaa mihinkää kauppakeskukseen ( siis sil on jalka ongelma) nii sitten voi vaa olla sillee ainii haluisin ehkä kokeilla meikkaamist ni ostetaaks jotai nyt? Äiti on kyl ihana huolehtii mun skincaresta

Tyttö 12v

Älä alota täysiä, alota vaikka ripsentaivuttimesta ja ripsiväristä sekä huulikiillosta. Ite alotin ennen kesälomaa vitosella.

Vastaa aiheeseen: Meikkauksen aloittaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top