Siirry sisältöön
Moikka

Joo eli.. En tiiä oonko yksinäine, mulla on harrastuksis kavereita joiden kaa treenaan iha normaalisti, koulussa hyviä kavereita, ja pari tosi hyvää kaverii, pelaan paljon tietokoneella ja en paljon ole ulkona muiden kanssa, alkaa vaa mieli painamaa ku ajattelen jatkuvasti: olenko yksinäinen? En tiiä miks ajattelen näi mut ootteko muut aina ulkona kavereiden kanssa? :(
Onko normaalia se että en jaksa lähteä ikinä ulos mutta tulen toimeen joka ikisen ihmisen kanssa
Tunnen monta ihmistä ja tulen toimeen kaikkien kanssa, voinko olla ihan huoletta vai pitääkö huolehtia täst :(?
Tykkään olla paljon netissä ja pelata muiden ihmisten kanssa, joita en tunne oikeassa elämässä ja 80% ajastani pelaan kun olen facetimessä kavereiden kanssa.

Nimetön

Jos itse tunnet että olet yksinäinen, se on yleensä paras mittari.
Kannattaa vieroittautua koneesta (olen myös vähän koukussa tietokoneeseen) ja mennä u,os vaikka vaan kävelemään tai potkimaan palloa :)
Tottakai saa olla netissä mutta opettele rutiini, esim alle kaksi tuntia vapaa-aikana netissä ja muun elektroniikan kanssa (hätätapauksia esim. Kirjoitelmia jotka pitää tehdä koneella tms) ja ota ulkonaoloa ja muuta tekemistä enemmän elämääsi :)

Et kertomasi perusteella vaikuta kauhean yksinäiseltä koska sinulla on paljon ihmisiä lähelläsi, nyt koita vain löytää vapaa-ajalla tekemistään heidän kanssaan!

Heitän haasteen, sitten kun tämä viesti julkaistaan ja luet tämän, ole yksi päivä ilman tietokonetta ja nettiä? Lupaan tehdä yhden tietokoneettoman päivän itsekin, ja kaikki jotka lukevat tämän ja kokevat olevansa vähänkin liikaa koneella, tervetuloa ”haasteeseen”! :)

Tsemppiä sulle!

Vastaa aiheeseen: Meneekö monella huonommi vai olenko ainoa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top