Siirry sisältöön
Girlyy010

No siis…Menetin mun koko elämän, mun parhaimman ja ainoan ystävä porukan😭💔 Ja oon ihan rikki, musta tuntuu etten enää osaa sillai olla ilonen, tai siis toki nauran hyville vitseille tms mut muuten mun on ihan hirvee olla😭 Tänäki aamuna feikkasin et oon kipee ku henkisesti niin paha olla sen asian kanssa😭
Kaikki vaan sanoo et kyllä se siitä, elämä menee eteenpäin. Mut MITEN SE VOI MENNÄ KUN OOT MENETTÄNY SUN ELÄMÄN VALON, sen kaiken joka sai sut aamusin nousee sängystä, sen joka tuki sua kun itketti, sen jota ajattelit aina (oon eri koulussa niiden kaa) kun olit yksin tai ahisti koulussa. Se joidenka takia olisit valmis tekemään melkein mitä vaan 😭💔
En ees oikein tiedä et miten nää asiat meijän välillä oikein menee, mut oon vaan niin rikki et en pysty ajatella… Itkin eilenki joku 2h sitä, nukahdin illalla kyyneleet silmissä, ja aamulla herätessäni ja sängyssä makoillessani tunsin kyynelten valuvan poskiltani alas😭💔😔
Tähän väliin kerron et en ees tehny mitään, kukaan ei tehny mitään. Eilen vaan mun äiti rupes jotain puhuu et miten siel porukas menee et tuleeks kaikki toimeen keskenään tms ja alko yhtäkkiu kyselee jotain et mitä jos joku lähtis tms ja sit se kerto kuinka oli kuullu muilta äideiltä et siel on jotain kuplintaa😫 Sit menin paniikkiin ja pistin meijän wa ryhmään et voiko joku kertoo mulle totuuden, et mitä tääl tapahtuu ja et mitä pidätte tästä porukasta, ja no, en nyt jaksa kertoo melkei yhtään siitä pari tuntisesta keskustelusta, mutta lopulta kaks tyyppiä sieltä vaan kerto kuinka niiden mielestä se koko porukka kannattais ns lakkauttaa ja no näinhän se sit meni😭💔
Ne tyypit ei ees tajua mitä se porukka mulle merkkas😞
Ja varmaan feikkaan viel huomennaki… Ku en vaan jaksa ilman sitä porukkaa…😭💔😔😞

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Olen tosi pahoillani, että tuollainen sinulle tärkeä porukka hajosi. Jos olette olleet tiivis ryhmä, niin tällaisen ryhmän yhtäkkinen hajoaminen on voinut olla muillekin vaikeaa. Onkohan tilanne välttämättä lopullinen? Jos kukaan ei ole tehnyt mitään pahaa, voi olla, että koko asia onkin vain väärinkäsitys tai jokin, joka nyt vain jostain syystä alkoi menemään ihan väärään suuntaan, vai?

Luuletko, että sinun olisi mahdollista muutaman päivän päästä laittaa ryhmään kuitenkin vielä viestiä ja aloittaa vaikka vain sanomalla, että on tosi kummallinen olo, kun tätä ryhmää ei ole enää. Tai voitko laittaa jollekulle heistä viestiä ja sanoa, että olisit mieluusti vielä hänen kaverinsa?

Kun kirjoitit, että ”kaikki sanoo…”, niin kuulostaa siltä, että sinulla on myös muita tärkeitä ihmisiä lähelläsi, joille olet voinut tästä asiasta puhua. Se on hienoa! Et ole siis jäänyt aivan yksin, vaikka tämä kyseinen porukka onkin hajonnut. Toivottavasti voit viettää aikaa heidän seurassaan ainakin nyt ensimmäiset päivät ja miettiä tälle ryhmälle – tai jollekin heistä – viestin laittamista sitten vaikka jonkun ajan päästä.

Ihmissuhteissa tapahtuu monenlaisia asioita, mutta harvoin mikään on täysin lopullista. Aina voi pyytää anteeksi, kysyä, palata asiaan, sanoa miltä tuntuu. Tärkeistä ihmissuhteista kannattaa pitää kiinni, jos on löytänyt ihmisiä, joiden kanssa viihtyy ja voi olla oma itsensä.

Toisaalta päätään ei kannata hakata seinään, jos tunne tai toive on yksipuolinen. Silloin ei auta kuin mennä eteenpäin ja hakeutua muiden ihmisten seuraan. Kaikki ystävyyssuhteet eivät kestä koko elämää, vaan ne voivat olla tärkeitä jossain elämänvaiheessa ja sitten taas toiste joku toinen ihminen tai porukka tulee tärkeäksi.

Halaan sinua lämpimästi ja uskon, että mielialakin siitä nousee, kun olet saanut surra ja ehkä vielä palata heidän kanssaan asiaan.

Jos haluat, voimme jatkaa juttua Lasten ja nuorten puhelimessa tai chatissä, joissa voit kertoa tilanteesta halutessasi lisää, sillä olen voinut tässä vastauksessa ymmärtää jotain ihan väärin. Lasten ja nuorten puhelin päivystää arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 ja chat on auki joka ilta klo 17-20. Lisäksi meillä on nettikirjepalvelu, johon voi kirjoittaa milloin vain. Palvelumme ovat auki vuoden jokaisena päivänä, myös lomien aikana.

Aurinkoisin ja toiveikkain terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Menetin mun elämän😭💔

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top