Siirry sisältöön
Ahdistunut#

Surffailin netissä, ja aattelin huvikseen lueskella joidenkin tyyppien sosoiaalisia medioita. En itse ole sellaisissa missään, edes facebookissa. Mutta nyt kaduttaa.. Mikä hiton idiootti mä oon. Sain tietää yhden tyypin, joka käyttää huumeita. Se on mun yhden serkun kaverin isosisko.. mä en oo sen huumeidenkäyttäjän kanssa yhtään missään tekemisissä. En edes tiedä kuka se on. Mutta se serkun kaveri tietää isosiskonsa toimista. Pitäskö mun nyt kertoo tästä äipälle tai jollekkin? Toisaalta se on ihan niiden oma asia, eikä kuulu meille millään lailla. Mut on kyllä surkee omatunto, jos en kerro kellekkään.. apuja, kiltit? (Enkylenääpuutuasioihinjotkaeimullekuulu)

HotChocolate

Sosiaalinen media on siitä vähän kauhea juttu että kun sinne jotain joskus kirjottaa, voi olla ettei se lähde sieltä koskaan pois vaikka itse alkuperäisen jutun poistaisikin.

En tiedä minkä ikäinen tämä ”serkun kaverin isosisko” on, alaikäinen vai yli 18?
Huumeiden käyttäminen, tarjoaminen ja valmistaminen jne, on kuitenkin Suomessa rikos.
Jos et ole tekemisissä kyseisen/kyseisten henkilöiden kanssa, etkä edes tiedä kuka se on, voi olla vähän vaikea puuttua sellaisiin asioihin, mutta kannattaa silti mainita asiasta jollekin?
Jos vanhempasi tietää heidät paremmin niin siitä kannattaa sanoa heille, tai vaikka serkkusi vanhemmille?

En nyt parempaa neuvoa osaa antaa, mutta suosittelen että kerrot jollekin jos haluat ja katsot sitten tilannetta, ihan tuntemattomana kun on vaikea ratkoa tollaisia juttuja.

Tsemppiä sulle ja hyvää alkusyksyä! :)

iknowthatfeeling

Ei sun tarvii huolehtia siitä. Iteki ku sain koneen ja ensimmäisillä kerroilla kun luin tuollaisia niin tuli ihan paska olo, mutta nyt siihen on jo sillee tottunu, ettei kaikkia voi auttaa.

Vastaa aiheeseen: Menin lueskelemaan askia…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top