Siirry sisältöön
hämmentynyt

juu menkat alko tässä ja onko normaalia että ne alkaa 12 vuotiaana?kun mulla ne alko ja siis millon ne tulee aina uuestaan ja kauanko ne kestää?kiitos jos autatte :)

Böö

Juu, on normaalia =)Menkat alkaa yleensä 11-14 vuotiaana. Kuukautisten kesto ja toistuminen riippuu ihmisestä, mutta yleensä ne kestää 4-6 päivää. ”Kerran kuukaudessa” on hyvä muistisääntö eli yleensä toistumisen väli on n. 30 päivää.

mymmeli

joo on normaalia,mulla alkoi myös 12-vuotiaana…mulla on aika runsaat joten mulla kestää usein 7 päivää.ja ne tulee uusiks mulla yleensä n.kuukauden päästä…koitahan pärjäillä… XD

.

Joo on se normaalia(: Ja ne tulee kuukauden välein, mutta sulla kun vasta alkoi niin ne on aluks epäsäännölliset mut sit ajanmyötä tulee säännöllisesti mut joillain ihmisillä ne on aina epäsäännölluset ja riippuu mulla kestää n7 päivää, joskus kahdeksan. Joillain kestää vaan 2-3 (:

mo

Joo, täysin normaalia! Mulla alko 10-11 vuotiaana. Ne kestää yleensä 2-7 päivää ja toistuu aina siina 23-30 villä ensimmäisestä päivästä laskettuna (menaan sitä et jos ne alkaa maanantaina ja kestaa perjantaihin nii alat laskee siitä maanantaista) Aluks ne on epäsäännölliset mutta tasaantuu kyllä. Joskus ne on aika ärsyttävä. Niinku meijjän piti mennä yks päivä mun perheen kaa Flamingoon uimaan, mut mä en päässy niitten takii. Koeta pärjäillä.

Vastaa aiheeseen: menkat :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top