Siirry sisältöön
tyttönen

Oon 12vee tyttö, mulla on rintojen kehitys alkanu(rintsikoiden tarve selvä), karvotusta on ja valkovuotoakin on tullut jonkin aikaa, aika kauankin. Mun menkat ei oo vieläkää alkan, toivoin, et ne ois nyt alkanu kesäloman aikana, mut niin ei tapahtunu. Pelkään iha sairaasti, et ne alkaa koulussa! En mä nyt mitää vaihtohousui rupee mukan kantaa, joten olisko ihan tyhmää alkaa käyttää siteitä koulussa myös ENNEN kuukautisten alkua , et jos kuukautiset alkaiski, niin ei olis joka paikka ihhan veressä ja koko luokka ei huomais mun kuukautisten alkua…

Kia – Verkk@ri

Moikka,
menkat ovat täysin luonnollinen asia, eikä niiden alkamisesta tarvitse huolehtia. Ne alkavat kun alkavat. Normaalisti ensimmäiset menkat ovat niukat.
Vaihto alushousujen kuljettaminen mukana voi olla jo liioittelua, sen sijaan, mikäli pelkäät että menkkasi alkavat koulussa, kannattaa koululaukkuun pistää pari sidettä mukaan. Näin vältät ikävät tilanteet.
Hyvää koulun alkua! :)
T: Kia

tyttö

Joo no ei oo mun mielestä tyhmää pitää jo koulus sidettä! Itellä oli viime kesänä sama tilanne ja oikein halusin et ne alkaa ja nyt kun ne on ollu kiusana jo yli vuoden nii kyllä aina ärsyttää se 7 pv kuukaudessa oleva aika joka ei sitten oo yhtään kivaa ja voithan siis pitää koulussa sidettä vaik iha jotai pientä mis ei oo siivekkeitä ja pitää mukana isompaa siivekkeellistä jonka voit vaikka vaihtaa sitten….eikä yleensä ihan kuukautisten alussa edes ole runsasta vuotoa,onnea!

Nimetön

Sä voit pitää repussa/laukussa aina varalta mukana siteitä, jotka voit sitten ottaa käyttöön, jos kuukautiset sattuvat alkamaan. Itslläni alkoivat valitettavasti jo 11-vuotiaana. On se ehkä vähän tyhmää käyttää siteitä ennen menkkoja, mutta jos haluat niin kuka estää?

98tyttöw

Mulla alko kans menkat 11w mut ne alko onneks kesälomal. Mun mielest kuitenki kantsii vaik käyttää jotain pikkuhousun suojaa, tai semmost ni se sit auttas vähä jos sul alkaa menkat koulus, ite ten silleen aina ku menkkojen pitäs alkaa.

Pöö-koira

Mikä se menka on? En oo kuullutkaa ja oon 15 :0

Usvamyrsky3

Pöö-koira, kato Googlesta. ps:ootko tyttö?

Vastaa aiheeseen: menkat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top