Hmm???

Moi! Mulla ei oo itsellä alkanut vielä menkkoja ja oon siis kohta 13v tyttö. Oon oottanu varmaa 2vuotta et ne alkais mut ei… Mulla oli terveystarkastus noin 2kk sittr ja terkka sano et mun menkkojen pitäis alkaa noin puolen vuoden sisäl.
Mun äitilläki alko noin tän ikäsenä. Ja siis haluisin vaa tietää et onks se sen odotuksen arvosta ja millasta se on.
Kiitos<3

Natural

Joo olen itekin 12 ja piakkoin 13 vee tyttö. Valkovuotoa oli ekoja kertoja jo vähän sen jälkeen kun olin täyttänyt 11 ja tässä on siis vuosi jo ollut sellaista aikaa että sais kyllä jo alkaa.

Pelaan jääkiekkoa ja mulla on treenit suunnilleen päivittäin. Jostain kummallisesta lähteestä luin että päivittäin urheilu voi viivyttää menkkoja. En ole ihan varma paikkansapitävyydestä.

Viimeisen puoli vuotta on ollut sellaisia tuntemuksia välillä että joo ne varmaan alkaa ihan kohta. Ei ole alkanut. Tämä on raastavaa.

Mä oon normaalinpainoinen, ehkä jopa vähän ylipainoinen, saattaa johtua lihasmassasta koska urheilen päivittäin. Äitillä alkoi vähän ennen 13 ikävuotta.
Täytän kahden kuukauden päästä 13.

Vastaa aiheeseen: Menkat?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.