Siirry sisältöön
Tyttö

eli tuntuu et kaikilla on jo alkanu menkat paitsi mulla. tuntuu että kaikilla on jo karvoja ja että rinnat on kasvanu paitsi mulla. pukuhuoneessa ahistaa ottaa vaatteet pois ku itellä ei oo mitään. parhaan kaverinki eessä nolottaa. MITÄ TEEN.

Kata, verkk@ri

Heippa<3

Kuukautiset on tosi yksilöllinen asia. Ne voi alkaa hyvinkin eri aikoihin ja olla jokaisella erilaiset. Myös rintojen kasvu, karvat ja muut fyysiset muutokset tapahtuu yksilöllisesti. Saat niistä lisää tietoa esimerkiksi koulun terveydenhoitajalta, jos jokin mietityttää. :)

Ootko puhunut sun parhaan kaverin kanssa, että sua vähän ahdistaa ja nolottaa tämä asia? Luulen, että sun oloa voisi helpottaa ylipäätään puhuminen.
Tsemppiä!

Azzie

Menkat alkavat, kun alkavat. Ei niille oikein voi tehdä mitään, eikä alkamiseen vaikuttaa.

Lol

Nice

Sasu, Verkk@ri

Moikka! :) Kiva kun laitoit viestiä.

Murrosikä alkaa jokaisella omaan tahtiin. Vaikka fyysisiä muutoksia ei tapahtuisikaan (kuukautisten alku, karvojen kasvu ym.), on mahdollista että kehitys on alkanut sinulla psyykkisesti. Jokainen kasvaa ja kehittyy omaan tahtiin eikä murrosikä ole sitä, että kilpaillaan toisten kanssa siitä, kenellä se on jo alkanut ja kenellä ei. Turhaan stressaat ja mietit tuollaisia asioita! :)

Mukavaa syksyä,
Sasu, verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Menkat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top