Siirry sisältöön
pelokas

mulla alkamassa aika varmasti kuukautiset mutta en oo ihan varma mitä merkkejä siitä on mulla ainaki maha kipee ja ei tee mieli syödä mitään… ja aika vihanen oon ollu tässä muille ja täs aamulla vasta tajusin et onkohan ne menkat.ja pelottaa kertoo vanhemmille… asun katos isällä ja käyn vaan välillä äitillä haluisin kertoo jollekki aikuselle mutten uskaltais ku vaan äitille… oisko kokemusta miten sanoitte oikeesti A P U A A A A A ja kylälle on pitkä matka itekkään ostaan niitä jotain 10 km aasun aika syrjässä.. PELOTTAA

öäöääö!

Mulla alko menkat yöllä. En saanut yhtään unta vaikka yritin. Valvoin vaan. Sitte aamulla menin unisena vessaan ja olin silleen, että ”voi v*ttu!!” Pikkuhousuissa oli kuukautisvuotoa noin pari teelusikallista. No vaihdoin alusvaatteet ja laitoin siteen. Alussa kuukautiset olivat hieman epäsäännölliset, eli vuoto oli varsin niukkaa. Nyt minulla on ollut kuukautiset noin 2 vuotta. Harmikseni ne ovat vieläkin epäsäännölliset.
Ei kannata pelätä kuukautisten alkua, mutta minä kuiskasin kuukautisistani heti aamulla äidilleni. Sinähän voisit vaikka soittaa äidillesi ja kertoa? :)
Hyvää loman jatkoa sinulle! :)

Vastaa aiheeseen: menkat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top