Siirry sisältöön
Heppagirly

Mun menkat ei oo alkanu oon siis 12v ja en tiiä millon ne vois alkaa äitil alko ehkä vuoden vanhempana… ku en haluu et ne alkaa koulus ettei tuu läpi (nyt on kyl kesäloma) mut sit ku ne alkaa ni ei siin ny mitää jos oon koton mut mit tehä jos esim kaveril ja ei mukana sidettä tms. Auttakaa joku😫

🌈rainbow🌈

Heii!
Mulla alko eilen.
Älä huoli yhtään. Mulla tuli ihan sika vähän ja oli valkovuodon tapasta! Mut vaan ruskeeta/punasta.
Voit pitää vaikka sidettä varmuuden vuoks sun repussa.
Tsemppiä!

Just me✨

Älä huoli
Ekalla kerralla ei kait oo nii isot vuodot :)
Voit varmasti pyytää kaverilta sidettä jos ei oo itellä

Eikä ne tuu silleen että jos tulee vähän nii heti ois housut märät kokonaan

Byeee
Hyvää kesälomaa✨✨

tuleva muusikko

terveyden tarkastajalla pitäis olla siteitä. ainakin mun koulussa on niin tai jos voit sun äitiä pyytää tuomaan kouluun jos terkkarilla ei oo.
ja kyl ne sit alkaa.

😿

Kannattaa pitää repussa terveyssiteitä mukana. Läpi tulemista ei kannata pelätä, etköhän sä niiden alkamisen sitten huomaa. Ittellä alko silleen et olin treeneissä keskellä metsää(harrastan suunnistusta) oli tosi kipeenä alavatsa ja sit tajusin et rip ne mun valkoset suunnistushousut. Ne ei kai kuitenkaan yleensä ala kovin runsaina, joten sitä ei kannata pelätä etukäteen. Kuukautiset on kuitenki ihan normaali asia, joten vaikka sulla tuliski läpi, sitä ei todellakaan tarvii hävetä.Tsemppiä, ite kans stressasin melkoista etukäteen, mut ei todellakaan olis tarvinnu. Jos sulla ne alkaa tosi kivuliaina, ja oot tekemässä jotain, sano vaan et sulla on maha kipeenä, ite lopetin sillon radan kesken, sanoin mun valmentajalle, et mulla on alavatsa tosi kipeenä ja lähin kotiin.
Älä ota paineita ja kivaa kesää❤

Sinililja

Miullla alkoi koulussa vajaa vuosi sitten. Meillä oli koulun tyttöjenvessassa terkkarin viemiä siteitä, kannattaa kysyä tai tarkistaa, jospa teidänkin koulussa on. Repussa voi pitää muutamaa sidettä mukana varalta, jos uskoo kuukautisten alkamisen olevan lähellä. Ensimmäiset kuukautispäivät tulee yleensä tosi niukkaa vuotoa, ei edes kovin tummaa. Vuodon määrä ei ole niin suuri, että tulisi alushousuista läpi, joten vaatteet eivät sotkeennu, mutta esimerkiksi pikkuhoususuoja olisi hyvä laittaa, kun huomaa ensimmäiset kuukautisten alkaneen.
Kuukautisten alusta ei tarvitse stressata millään lailla. Älä huoli.
Temppiä sulle!

Tuki

Alko valkovuoto kesän alussa niin nyt sit pitää kai kokee se koulussa

Vastaa aiheeseen: Menkat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top