Siirry sisältöön
_ihminen_

Moikka! Siis en tiiä pitäskö tästä mennä lääkärii tai jotain mut oon 12v mut menkat alko 2kk sit ekan kerran ja joka kerta ne on kestäny vaa 1-3p sit ne haisee todella pahalle ja verta yleensä tulee ekana päivänä punasena sit sen jälkeen mustaa/ruskeaa.. En tiiä pitäskö tästä huolestuu

Spageli

ei tarvii huolestuu, joillakin voi olla lyhyet menkat tai sitte lyhyet menkat johtuu siitä, että ne on alkanut vastikään. on ihan normaalii jos menkkojen väri on punasta ja jonain päivinä tummempaa.

äitis

ei tarvii kaikki on ihan ookoo ne kestää noi vähä todenäkösesti kosk sul alkone just

Nou shein

ei tarvi huolestuu

joku on

ei kannata huolestuu. mul oli sama alussa ja ne saattaa muuttuu mut ei välttämättä

Emt

Ei tarvii huolestuu.

Toi on tosi yleistä että alkuun ne on tosi lyhyet ja muistan että itekkään en ollu ihan varma millon ne alko ekan kerran ku välillä oli sellasta epämäärästä vuotoo.

Siihen hajuongelmaan vois auttaa että pesisit päivittäin sieltä alapäästä ettei pääse mitkään bakteerit muhimaan. Ihan vaa vedellä äläkä laita mitään saippuaa tai muita aineita sinne koska se saattaa ärsyttää limakalvoja.

Ja sit se väsi asia on kans ihan normaali ja tota tapahtuu välillä myöhemminki vaikka ois ollu jo vuosia menkat. Se meinaa että se veri on ollu jo jonkun aikaa sun sisällä. Toi on aika yleistä menkkojen alussa tai lopussa.

Muista että oot just hyvä ja tarpeeks sellasena ku oot<3

🦋🧚‍♀️☀️jess

En oikee tiä mul alko joku 4 kuukaut sit ja vähä ongelma ku nyt viime kuus ei tullu ollenkaa nii onks normi ei kai kovin varsinkin ku tuli jotai välivuotoo😔 pelottaa vähä et oon jotenki sairas

🦋🧚‍♀️☀️jess

Nii ja toivon että voit puhuu äidilles tai jos et nii laita terkkaril viestii! Oikeesti se on sitä varten et se auttaa ❤tsemppii

Tyttö 12v

Ei oo mitään hätää!!!

Mulla alko menkat 11v ja ne ekat kesti vaa 2 päivää. On välillä sen jälkeenkin tullu tosi vähän vaa sitä verta, ja mullakin tulee aina menkkojen alussa ja lopussa mustaa/ruskeaa.

Vastaa aiheeseen: Menkat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top