Siirry sisältöön
aaaarghfhfh

Eli, oon siis 14v tyttö ja mulla on kolme samana vuonna syntynyttä hyvää ystävää. Itse olen lyhyehkö 158cm ja ruumiinrakenteeltani hentoinen, mutta painoindeksilaskurin mukaan normaalipainoisen rajojen sisäpuolella. Ja ongelma on siis se, että olen tuosta kyseisestä kaveriporukasta ainoa, jolla ei ole kuukautisia.
Tiedäntiedän, ettei noihin asioihin voi itse vaikuttaa ja ovat osittain myös perinnöllisiä, mutta olisiko kellään neuvoja kuinka lievittää tuota ahdistusta ”menkattomuudesta”

tyttö koht 14

Mulla sama… ite oon vielä vähän lyhyempi. Joskys tuntuu että onko mussa jotai vikaa vai mikä mussa on. Et oo ainut ton tunteen kans ja muaki helpotti kuulla et on joku toine:) kyllä ne varmaankohta alkaa. Ja nauti vielä kun voit koska joillaki ne tekee kipeetä.

9lk

Helou, itekki oon tosi hoikka ja nyt siis meen ysille. Oottelin kans menkkojani aika kauan ja ne alkokin vuotta myöhemmin kun muilla perheen tytöillä/naisilla ja varmasti paljon myöhemmin kun mun kavereilla. Olin kans ihan hermona et millon ne alkaa mutta oottele vaan rauhassa, kyllä ne alkaa kun on sen aika. Muista varautua ja pitää vaikka pari sidettä aina mukana! Omalle äidille on myös hyvä välillä puhua, vaikka se ois vähän ahdistavaa, siltä saa paljon tietoa.
Nyt vaan ite toivon ettei niitä oiskaan, vaikka ei ne niin pahat oo, varaudu ja nauti vielä kun voit! :DD

Vastaa aiheeseen: Menkat ahdistavat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top