Siirry sisältöön
Tyttö vaan

Mulla alkoi tänään menkat koulussa.

Tunnilla mua sattu alavatsaan, mutta en kiinnittänyt siihen huomiota. Ku menin koulun jälkeen koulun vessaan, nii huomasin (ja järkytyinkin aluks) kuin paperi oli ihan sellainen punanen. Yleensä tyttöjen vessassa on siteitä muovi laatikossa, mut ei ollu tällä kertaa. No, tungin vessapaperii housuihin.

En uskalla kertoo äidille tai kenellekään, että mulla on alkanut menkat ja tartten siteitä.

Kertokaa kokemuksia ja vinkkejä miten voisin kertoa vaikka äidille. :)

😍

Joo, sama tilanne. Mulla alko menkat kun olin tänään koulussa, mut oon aika onnekas että mun kavereilla oli siteitä mukana😂. No tuota äidille kertomistahan sun ei tarvitse pelätä, ihan varmasti ymmärtää. Kerroin itse vaan sanomalla asiat ihan suoraan. Menin siis koulussa suoraan terveystarkastajan puheille, ja kysyin kaikkia eri vinkkejä. Meidän luokka on vaan sellanen, että jos joku asia tapahtuu, kohta kaikki tietää. No, siis nyt kaikki meiän luokkalaiset tietää, mukaanlukien mun ihastus…😂 Mut hei, tsemppiä!

Anonyymi

Moi!
Totta puhuen heti kun sain tietää että mulla alko menkat, menin sanoo äidille ja oltiin molemmat ihan innoissamme siitä :D Mutta siis mee ihmeessä sanomaan sun äidille, se ihan varmasti ymmärtää ja osaa auttaa sua, koska se on itekin kokenu saman homman!

Menkkuri

Ne on ihanat

Himputti

Mul on tällänen tilanne et oon pian 13 ja menkat varmaan pian alkaa mutta siis asun mun iskällä joten en haluu kysyy siltä et voiks se ostaa mulle siteitä koska en vaa viitti… help!

Äksdee

Ite kerroin vasta seuraavalla kerralla ku menkat oli :’) en oo koskaan osannu puhuu avoimesti tämmösistä jutuista ja mul on ollu menkat vasta vuoden ja vaa yks kaveri tietää :’D

Ihmettelijä

Aika vanha keskustelu mut vastaan nyt kuitenki

Olin 13 sillo. Oli siis menkat alkanu yön aikana mut en ekaks älynny olin vaa sillee ”Oon ripuloinu housuun” :D
No lähin kouluu ja sit menin vessaan ja olin sillee ihan paniikissa ku älysin asian.
Kuitenki oli siteitä mukana ja laitoin äitille viestiä nii ei tarvinnu sanoo kasvotusten huh :D

Mulla alko ekat menkat reilu kuukaus sitten. Mullakin alko tunnilla sattumaan vatsaan ja menin välittömästi tunnin jälkeen vessaan ja järkytyin. Laitoin vähän paperii varalta ja menin mun lähimmän kaverin luo jolla saattais olla siteitä. Sain siltä siteen ja koulun jälkeen vielä toisen siteen varalle kotiin. Kotona mä heti kerroin äitille että mä tarviin siteitä koska mulla alko ekat menkat (kannattaa kertoa heti koska se on täysin normaalia että on menkat)

tyttönen täällä

IIK! Melkein sama nimimerkki xd (miks tulin yhtäkkii näin tyhmäks ja alan puhuu nimimerkeist?)

kukkatyttö

olen 13-vuotias ja alkoi menkat elokuun lopussa ja en ole vieläkää uskaltanut kertoa äidille, oisko vinkkejä ku en uskalla vaa mennä sanoo ”äiti mulla on alkanut menkat”

TääONniiinTOTTA

Menkat on ihan karseet mun mielestä, koko sen ajan mun mieliala vaihtelee ihan laidasta laitaan, alan helposti itkee jne ihan kauheeta

Tytsy

Hei tarviin nopee apuu! Oon 15-vuotias ja kuukautiset mulla on ollu säännölliset 13-vuotiaasta lähtien. Nyt kuitenkin tää on muuttunu. Mulla on nimittäin kuukautiset 6kk myöhässä. En tajuu, eihän ne yhtäkkii voi vaan loppuu vai voiko?

Mulla alkoi tänään menkat ja sit ku äiti laitto pyykkejä menin sanoo.. Se alko vaan hymyilee ja anto mulle siteitä ja kerto kaikkee se tavallaan myös itki. Mulla alko ne aamulla enkä sanonu äitille vastaku puoli 3. Mua jännitti ja pelotti ja sit

Kirjotin vahingossa nimi merkkiin ton tekstin joten lukekaa siitä.

Kannattaa kertoa äitille menkoista!

Mulla alkoi tänään menkat ja sit ku äiti laitto pyykkejä menin sanoo.. Se alko vaan hymyilee ja anto mulle siteitä ja kerto kaikkee se se tavallaan myös itki. Mulla alko ne aamulla enkä sanonu äitille vastaku puoli 3. Mua pelottaa et miten mulla menee sit koulussa ja treeneissä. Voitteko kertoo miten ootte pärjänny koulussa ja treeneissä menkkojen aikana??! Ilonen oon koska ei oo mitään kipuja tai ei oo alavatsa kipee yms. Saattaa olla ”valemenkat” että alkaakin oikeasti vasta 13-14v. 😜😬

Alkoi eilen

Mä vaan menin mun äitille silleen: Joo. Tais sitten alkaa menkat just. Se sano vaan: Onnea. Onks sulla niitä suojia? (Oli ostanu mulle puoli vuotta aikaisemmin siteitä ja tamponeja valmiiksi)

Vastaa aiheeseen: Menkat alkoi =/

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top