Siirry sisältöön
huolestunut

Oon siis 13v tyttö ja mulla alkoi menkat kesällä. Nyt mulla ei oo ollu menkkoja kahteen kuukauteen. Onko se normaalia? Kuulemma menkat voi näin alussa olla epäsäännölliset mutta aattelin tarkistaa että onko normaalia jos ne jää kaksi kertaa pois? :/

Moi!

Sinulla on alkanu menkat vasta aivan muutama kuukausi sitten joten on täysin normaalia jos ne jää välistä parikin kertaa. Alussa menkat voi olla hyvinkin epäsäännölliset ja voi mennä todella pitkiä aikoja ettei niitä tule. Ihan turhaan huolehdit! :)

Patricia

Sillon joskus vuonna kivi ja keppi tammikuussa, kun en ollu kunnolla edes päässyt murrosikään, huomasin hiukan verta vessassa käydessä ja mietin, kah, menkat. Seuraavan kerran ne tuli vasta toukokuussa. Murrosikäisen hormoni toiminta ei ole vielä täysin kehittynyt, ja jopa aivoissa tulee tuossa ikäryhmässä ns. hutilyöntejä. Anteeksi, että ilmaisin asian typerästi. Pointti on se, että ei kannata huolestua tästä asiasta, ellet ole harrastanut seksiä miespuolisen kanssa ilman ehkäisyä. Ja aikuisilla naisillakin saattaa jäädä menkat välistä esim. stressin takia, eikä siihen välttämättä liity mies millään tasolla. :)

Vastaa aiheeseen: Menkat jäänyt välistä kaksi kertaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top