Siirry sisältöön
MG fani

Moikkaa! Voi olla mahdollista et mul on menkat just juhannuksena. Omien laskujen mukaan kierron pitäs mennä niin ettäne tulis ennen juhannusta mutta kierto vaihtelee ja siihen ei oo 100% luottamista. Meijän pitäs mennä juhannuksena kesämökillä joka on järven rannassa ja uintia tulee yleensä paljon plus suppailua ja veneilyä. Mökillä ei oo sisävessaa vaan juussi ja se vaikeuttaa asioita jo vähän.

Mutta siis perhe kyl ymmärtää Jos en ui ja mul on menkat mut mua itseäni ärsyttää. E-pillereitäben käytä. Suojana perus siteet.

Onko jollain muulla kokemusta tai keksittekö jotain tekemistä…..

T: MG fani

aur3

ite käytän ja käyttäisin tossa tilanteessa varmaan tampoonia

THE one baddie

Okei meilläkin on huussi vaan mökillä, ja tiiän että se vaikuttaa asioita, joten puhun omasta kokemuksesta. Sillon pitää vaan viedä roskat sisällä olevaan roskikseen (tai jos on ulkona)
Jos haluut uida ja supata yms, vaihtoehtoina on tamponi ja kuukuppi. (Tai kai on varmaa jotai enemmänkin, ei sellasia mitä mä tietäisin/käyttäisin).
Mutta tässä muuta tekemistä:
Jos sulla on sisaruksii/muita tuttuja jotka suostuu täyttää hirveen läjän vesiilmapalloja, heitelkää niillä toisianne. Ehkä parasta hommaa ikinä. Tai vesisotaa vesipyssyillä.
Tai sitte otat vaan mahtavan kirjan (en tiiä tykkäätkö lukee ja mitä genree mutta ihsm) ja luet sitä auringossa. Se jos joku on mahtavaa.

Hyvää kesää!

Nyt on juhannus ihan kohta ja Mul just tuli ekat
Menkkat keskellä yötä Ja pitäis mennä huomenna johonki juhliin niin mäki tarviin vähän helpii🥲

Vastaa aiheeseen: Menkat juhannuksena!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top