Siirry sisältöön
pakollinen teksti

Joo, otsikko kertoo aika paljon.
Ollaan lähössä reissuun perheen, serkkujen ja muiden tuttavien kanssa viikon lopussa ja mun menkat pitäs tulla just sillon. Todella kivuliaat, varsinkin ekat päivät. Yöllä tulee ekoina päivinä läpi vuoto.

Äitini ei anna käyttää keinotekoisia valmisteita niiden siirtämiseen. Kotikonstit eivät luultavasti toimi. Uidaan vielä paljon, ja kiivetään tunturille. Yövytään tällasella vuokramökillä, joten sen patjoihin ei olis kiva vuotaa.

Just joo.

siivekästä

Oon varmaan vähän myöhässä vastaamassa mut siis joku yöside jos on tosi runsas vuoto
Itselläkin kyllä on yleensä tosi runsas vuoto ja yösidekkään ei auta mutta siis laita lakanan alle tai päälle Pyyhe niin ei haittaa jos tulee läpi ja sit jos nukut alle 8h yössä nii käytö tamppoonia tai sit laita kello keskellä yötä ja käyt vaihtaa siteen/tamppoonin.
Ja tunnistan kans ton kivun hyi että se on kamalaa eikä Särkylääkkeet aina auta mut suosittelen ottaa valmiiks lääkkeen koska sit jos on jo tosi kipee nii itsellä ei auta jos otan lääkkeen vasta sitten. Sit joku lämpötyyny kannattaa ottaa jos pystyt lämmittää sitä ja en tiiä toivottavasti oli jotain apua tsemppiä tosi paljon <333 tai jos se on jo ohi niin toivottavasti kaikki meni hyvin❤️

Vastaa aiheeseen: menkat & reissu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top