Siirry sisältöön
💜LunaLove💜

Eli siis… oon 12v ja mietin että onko normaalia jos mun ikäisellä ei oo vielä edes valkovuotoa? Joillakin mun kavereilla on jo siis alkanu menkat ja mulla ei vielä oo mitään… Oon tehnyt netissä jotain testejä ja aina ne sanoo että ”voi mennä vielä kauan” :/ Pls kertokaa mulle mitä pitäis tehdä ja silleen ;)

Tyttö

Monilla alkaa myöhemmin kuin sun iässä….

Spageli

On normaalii jos ei oo alkanu, mutten suosittele tekemään nettitestejä :)

Meikä mandoliini olen juu

On normaalii, mulla alko just viikko ennen ku täytin 13. Menkatki voi iha hyvi alkaa silloi ku oot esim 16

💜LunaLove💜

Kiitos vastauksista :) ja juu voisin tehä jotain testejä kans:)

Joku tyttö vaa

Mulla ois semmonen kysymys/asia.
Oon siis 13v tyttö ja mulla alko menkat elokuun lopussa. Ne oli siis mun ekat menkat ikinä, mut ei oo nyt tulla vielä toisia. Mut siis juttugan on se et mun rinnat ei oo kasvanut oikeestaa yhtään ja mua ahistaa se hirveesti ja oon niistä tosi epävarma, ku melkeemoö kaikilla mun ikäisillä tytöillä on isommat rinnat.

Öh, sellanen juttu tähän väliin et mä oon sentään kohta 16 ja en oo vielä huolissaan, et ne ei oo alkanu ittelläkään :D Luulisin vaan et kannattaa ton ikäsenä olla ihan tyytyväinen, koska sitä ei voi tietää etukäteen, miten vaikeet ne sattuu just sun kohdalla olemaan.

Tyttö 12v

Oo vaan onnellinen ku et kärsi joka kuukausi mahakivuista ja verestä sotkeutuneista vaatteista. Ja on ihan normaalii et sulla ei oo alkanu ees valkovuoto. Mä olin (ja oon varmaanki edelleen) ainut meidän luokan tyttö jolla on menkat jo.

Kukkainen🌸

HEI!! ”joku tyttö vaan” toi on siis TÄYSIN normaalia (kuulemma seuraava menkat voi tulla jopa vasta puolen vuoden päästä niiden alkamisesta) eli ei syytä huoleen!!🌸🌸❤️

Cavalier❤️‍🩹🐶

Mun esim yhellä kaverilla alko valkovuoto viikko-pari-kolme ennen sen menkoja. Mulla on ollut niitä aika kauan (vuosia) eikö menkkoja näy. Oon yli 12 :)
Joten, ei tarvitse olla huolissaan, monella alkaa esim. vasta 16-vuotiaana :)

Haloo helsinki fan🌼🤞🏻💓🌿

On täysin normaalia. Menkat alkaa yöeensä noin 9-16 vuotiaina. Eli sulla ei ole vielä mitään kiirettä. Valkovuotokin saattaa alkaa vasta myöhemmin. Joillain sitä on jo paljon ennen kuukautisia ja joillain se alkaa vasta hieman enen kuukautisia.Älä siis vertaa ittees muihin ja muista että ne alkaa kyllä kun sun keho on siihen valmis❤

Hotdog_doggie🌭🐶

On normaalia.

Vastaa aiheeseen: Menkkakysymys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top