Siirry sisältöön
Bubbles🔵

Onko monella mun ikäsellä,(09) alkanu menkat ku tuntuu et monella luokkalaisella ja kaverilla on ja mul ei ni ihmettelen vaan että onko oikeesti niin monella(tiedän että on normaalia että ei ole vielä alkanut)mutta ahistelee vaan vähän se.🙃

Sweet Cucumber🥒💕

Onko sulla alkanut murrosikää muuten? Jos ei, se voi olla Sywerin syndrooma.

Suonjar🌈

Oon 09 eikä oo alkanu menkat.

Bubbles🔵

No silleen murrosikä alkanu vähän mut ei esim hirveen rasvanen iho oo tai kasvupyröhdystä oo. Mut ei se välttis oo mikään tauti tai syndrooma(en tiiä mitä eroo ) kun eiks se oo ihan perus juttu ettei kaikil ala heti mutta siis en syytä mitään mistään yhtään . ♥️

Jos alkaa 9lk sekin on ihan normaalia älä hätäile

Perho 💚🎶

Ehei, älä huolestu! Joillakin ne alkavat vasta 15-vuotiaana, eikä siinä ole mitään erikoista.

Minua ahdisti ennen, että joskus ylipäätään SAAN menkat, koska minua pelotti ne. Mutta nyt ne on tullut ja kaikki on hyvin.

Muista, ettei ole mitään väliä millon ne alkaa, se ei kerro sinusta yhtään mitään. 💚

Ei hätää

Menkat alkaa kaikilla vähän eri aikoina, ja se on ihan ok. Se on ihan normaalia jos sulla ei oo vielä alkanut, eiköhän ne sieltä ala tulla. Mut kannattaa kysyä vaikka sun äitiltä (tai isosiskolta jos on) et millon sillä alko menkat, koska sullanki saattaa alkaa joskus samoihin aikoihin. Mut hei älä stressaa, on sulla vielä aikaa :)

✨️mAtErIaL gWoRl ✨️

Itse olen 07 ja menkkani alkoivat jo q0v eli todella aikaisin… ja mulla esim ei oo todellakaan säännöllinen kuukautiskierto esim nyt on jo melkeen 1kk myöhäs:/ mut se on tosi tosi yksilöllistä millon alkaa:)

kävelevä tietokirja :DD

juu siis toi on ihan normaalia !! mä oon sua vähän vanhempi jos oot 09, eikä mullakaan oo alkanut menkat. tsemppii & kaikil ei ala samaan aikaan, esim mun kavereil on vaan yhel alkanu et ei hätää 👍🏻 hope that helps !

SpageLi🏳️‍🌈

oon vuotta nuorempi mutta ei anneta sen haitata. mulla alko menkat nelosella ja olin silloin että ”jes, wuhuu, vuodan verta, tämä on saavutus” mutta nykyään ne vaan ärsyttää ku pitää kerran kuukaudes piettää siteitä jne..

ja on siis normaalii että menkat ei oo viel alkanu, joillaki alkaa nuorempana joillaki vanhempana :)

Smart-tiger🐯

Moi Bubbles🔵! On ihan normaalia, jos menkat eivät ole vielä alkaneet. 😊 Menkkojen alkamisajankohta on jokaisella eri, siihen vaikuttaa esim. milloin sukusi naisisilla se on alkanut jne. Terkkarilla ja koulun oppikirjoissa panostetaan yhden asian tärkeyteen: jokaisella murrosikä alkaa omalla ajallaan eikä itseä todellakaan saa verrata muihin.
Nauti vielä elämästä ilman menkkoja kun vielä voit!!☺❤🧡💛

Bubbles🔵

Ihania viestejä kiitos kaikillie❤️❤️❤️❤️
Tuli parempi olo itestäni ja elämästä❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Menkkojen alkamattomuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top