Siirry sisältöön
justgirl

Hei tytöt onko teistä normaalii puhuu kuukautisista kavereiden kaa (tyttöjen)? Siis mun mielestä siin ei kai oo mitää pahaa mutta mun kaverit tuntuu kokoajan puhuvan menkoista negatiivisella tavalla. Esim:
-Kauheet menkkaraget tol.
-Sul on varmaa jotku menkat.
-Tol on menkat XD.

Ja mä en oikee viitti puhuu niistä niiku normisti. Kerra puhuin yhen mun kaverin kaa niistä että se kysy et onko mulla alkanu ne jo ja mä sanoin et joo ja sit seki sano et silläki alko mut sit me sovittii ettei me puhuta siitä kenellekkää koska muut puhuu siitä niin negatiiviseen sävyyn.

Että pitäiskö siitä voida puhuu ihan ormaalisti???

Menkkavihaaja

No riippuu vähän pitääkö ystäväsi salaisuuden vai alkavatko he kertoa muille siitä että tulee noloksi . Terkkari on ihminen jolle kannattaa puhua asioistasi . On tyhmää valehdelle että alko vaikka ei ole alkanut lainkaan . Mutta julkisesti ei kellekkään voi sanoa koska alkaa hulabaloobalai ja sitten oot nolona . Muista Kerro luotettaville ihmisille että he varmasti pitävät salaisuuden

Kynttilä

Oon sitä mieltä, että tytöt puhuu keskenään liian vähän kuukautisista ja sitten, jos ei uskalla vaikka äitin kanssa puhua niistä niin joutuu olemaan niiden kaa yksin.

01unicorn

Mää ainaki puhun mun kavereitten (jopa yhen kaveripojan :D) kaa niist, et mun mielest se on iha normaalii. :DD

Vastaa aiheeseen: Menkoista puhuminen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top