Siirry sisältöön
Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Eli mulla on ongelma, että tuntuu siltä, että menneisyys jahtais mua. Koko ajan on joku flashback eli takauma. Niitä tulee koko ajan. Siis aina kun kuuntelen BTS:n joitain biisejä niin tulee sama fiilis sillon kun kuuntelin niitä ekaa kertaa. Siis se ei oo kiva fiilis. Tai joskus se on ihan ok mut haluun päästä siitä eroon. Mikä auttais?
Ciaó!

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Voin vastata kysymyksiin joita ette tosta tajunnu tai mikä on tärkee tietää tuon vastaukseen liittyen.
Ciaó!

I am very dumb 😌

Hmm… hankala juttu, en tiedä? 🤷🏻‍♀️

Jos vaikka kokeilisit jotain uutta; selaa ihan sulle tuntemattomia soittolistoja, testaile erilaisia kappaleita, kokeile ihan uutta tyyliä? En osaa sanoa, mistä toi johtuu, mutta ei se varmaan vakavaakaan oo…

Good luck, nähdään taas! 😄

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! No se onkin se ongelma että oon vaihtanu tyyliä siitä mutta silti kuuntelen niitä vielä koska tarviin BTS:n mun elämään.
Ciaó!

I am very dumb 😌

No… sitten en kyllä osaa yhtään sanoa. 😅 Koskeeko tää juttu muuten pelkästään BTS:ää, musiikkia ylipäätään vai useampaakin tilannetta? Mun varaehdotus on, että kuuntelisit musiikkia vaikka eri paikoissa tai tilanteissa kuin yleensä? Tuskin tää auttaa, mutta luulisin, että toi menee jossain vaiheessa ihan itsestäänkin ohi! 🙃

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Kuuntelen muutakin mutta eniten heitä… Ja ei koske muita kuin heidän biisejä. Tai yhdessä vaiheessa tuli takauma Solo-Jennie kohdalla mutta se ei ollut yhtä paha. No se on vielä vikana että varaehdotuksesikaan taida toimia koska kuuntelen musiikkia yli puolet vuorokaudesta yleensä. Tai mahdollisesti pitäisi vähentää kuuntelua hieman… En vain tiedä miten. Opiskellessa ajatus herpaantuu ilman musiikkia, niin se ei toimi. En tiedä milloin menee ohi kun se jatkuu aina kun se on mielessä. Mutta kiitos avusta vaikka se ei välttämättä autakkaan.
Ciaó!

I am very dumb 😌

Jep, mä tiedän ettei se auta. 😂 Mutta mä yritin, ja ehkä joku muu täällä tietäis paremmin?

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Takaumat vaan pahentuu päivä päivältä.
Viimeks pelkästään tunsin sen tunteen minkä olin menneisyydessä tuntenu mutta nyt nään mielässä väläyksiä paikoista joissa sillon olin.
En tunne sitä ihan kaikista heidän biiseistä esim:
Butter
Dynamite
Permission to dance( paitsi se joku toinen versio)
(Uusimmista kuten:
RUN BTS
Yms.)
Idol
Dionysus
Anpanman
Boy with luv
Boy in luv
Dna( tai joskus)
Mic drop
Airplane pt. 2
My universe
Pied Piper( tai joskus mut johtuu ehkä siitä että tää on mun lempi biisi)
GoGo
Stay gold
War of hormone( tai ehkä joskus harvoin)
Yms.
Niin nuo ovat melkein ainoat mitä voin kuunnella ilman takaumia. Haluaisin sinänsä päästä tästä eroon ja sinänsä olen addiktoitunut siihen että niitä tulee mutta haluaisin jonkun neuvon mistä tää voi oikeen johtua???

Voisko joku ylläpitäjä tai joku semmone auttaa😰😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😥😢?

Mitä mun pitäis tehä. Ja en aio puhua mun vanhemmille asiasta koska ne on jo kieltäny multa kpopin koska se on ”huonoksi kristitylle” ja ne antais neuvoks vaan sen että lopeta sen kuuntelu mutta en voi koska BTS on auttanu mua asioissa muuten ja lupasin olla ARMY forever ja adoptoida lapsen ja tehdä hänestäkin ARMYn. Niin voisko neuvoa???? Tää ei oo enää kivaa eikä enää pelkkää pientä apua kaipaava asia vaan tää tarvii nyt nopeesti APUA!!!! Mä en enää jaksa tän kaa yksin…

Kiitos jo valmiiks niille jotka haluaa auttaa😔💜

Ciaó!

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Menneisyys jahtaa mua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top