Siirry sisältöön
tyttönen

musta tuntuu että mulla ei oo mitään merkitystä enää täällä, erosin just mun poikaystävästä ja oon ihan rikki, satutan otteeni tän takia vaikka ei se yksin mun syy ollut että erottiin, musta tuntuu että mun äiti vihaa mua eikä sitä kiinnosta yhtään mitä mulle tapahtuu ja yhtäkkiä mun paras kaveri haukkuu mut pystyyn joka kerta ku nähään, tulee niin merkityksetön olo ja itken joka ilta tän takia koska en ymmärrä mitä oon tehny kaikille? [osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: merkitys kadonnu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top