Siirry sisältöön
Tyttö

Mä oon pitkään (n.vuoden) jutellu hyhen mese kaverin kanssa, jota en siis oikeasti ole koskaan nähnyt, webin kautta kylläkin.
Mä oon 16 ja se on 19.
Ulkonäöstä näkeekin ettei se oo kovin vanha..
Mutta se asuu tässä lähistöllä, ja se sai vasta auton, ja se on kyselly että voitasko nähä joskus jossain.
Se on hirmu mukava eikä se oo mesessä ehotellu mitään..
Muttakun tosiaan on varotettu tälläsestä, niin en tiiä pitäskö..
Tietysti me nähtäs julkisella paikalla päivällä, enkä mä lähtis mihinkään sen auton kyytiin tai mitään…
Mitäs mieltä te ootte?

Kia – Verkk@ri

Moikka! Ongelmasi on varsin yleinen nyky ajan nuorena :)
Itse suosittelisin sitä että jos haluat tavata hänet niin mene jonkun ystäväsi kanssa. Ja nimen omaan julkisella paikalla ja päivällä. Jos et kuitenkaan halua nähdä häntä kaverisi kanssa niin pyydä kaveriasi johonkin aivan lähelle niin että hän esimerkiksi näkee jos sinulle käy jotain. Toivottavasti tänä henkilö on kuitenkin mukava ja ystävällinen kuten netissäkin. Onnea matkaan! :)) Ja hyvää syksyä!

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Mukavaa, että oot löytänyt netistä ystävän. Tällaiset asiat aina mustuttavat, että ei tämä netti ole pelkästään paha paikka, vaikka välillä niin väitetään…!

Omasta mielestäni teidän kannattaa ehdottomasti nähdäkin. Merkki siitä että sinua vähän epäilyttää, on pelkästään fiksuutta, -aina kannattaa olla vähän varautunut tällaisissa jutuissa! Olet nähnyt hänet webin kautta, ja tiedät ainakin, ettei hän ole mikään 50. Tietenkään et silti voi tietää varmasti mitä hän ajattelee, eihän kukaan voi toisen ajatuksia lukea.

Tosiaan, monilel on käynyt huonosti näissä jutuissa. Mutta monille on hyvinkin, joten ehdotan että tapaatte jos tahdotte, mutta turvallisesti :) Julkinen paikka on hyvä, ja todellakin päivällä! Olisiko vielä parempi, jos vaikka kutsuisit hänet teille, niin että vanhempasikin ovat kotona? Ei teidän tietenkään tietenkään tarvitse koko aikaa viettää heidän silmien alla, mutta samalla luottamus syntyisi sinun ja vanhempiesi välille, ja ystäväsi ja vanhempasikin pääsisivät tutustumaan! Tällöin myöhemmin ei vanhempien tarvitse pelätä, kun olet menossa tapaamaan ystävää johon olet tutustunut netissä, joka heistä saattaa kuulostaa kamalalta, koska heidän aikanaan ei näin tietenkänä tehty.. Muutenkaan ei ole ollenkaan huono asia jutustella vanhempiesi kanssa aiheesta.

Terv,
Sartsu

Vastaa aiheeseen: Mese kaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top