Siirry sisältöön
jani 96

Tässä oon miettiny jälleen kerran asioita jotka vaikuttaa elämään, yllätys että vaikuttaa. Mutta asiaan. Mitä mieltä ihmiset ovat transuista tai transun mielisistä iihmisisä. Itse tykkään pukeutua, olla ja viettää aikaa muijana (siis pukeudun, meikkaan ja muutenkin on sanottunaiseks) ja haaveilen kyllä uskokaa pois omista rinnoista jotka tahtoisin, toki voi olla että jää hommaamatta koska suku mutta jos se ei estäisi niin ehkä vaihtaisin sukupuolta. Joten kysymykseni.
Pystyisitkö viettämään aikaa transun tai Drang Queen henkisen ihmisen kanssa?
Pystyisikö joku ehkä seurustelemaan kyseisenlaisen ihmisen kanssa?
Tai voisiko joku kertoa miksi haaveilen vähintään 5 kertaa viikossa että olisin nainen vaikka olen tällähetkellä mies?

Tyttö

Transuus on ok ja voisin viettää aikaa mut omks sit miesnaiset kauheen miehiä puoleensa vetäviä?

Nimetön

Itse en tiedä mikä olen. Olen biologisesti tyttö, mutta tässä lähiaikoina huomasin että tunnen itseni enemmän pojaksi, mutta viimeisimmät tunteet on ollu neutraaleja, en oikein tykkää olla kumpikaan. Olen jostain välimaastosta.
Yks perheenjäsen on transsukupuolinen ja mun kaveri on transgender. Ei tuota ongelmia olla heidän kanssaan. Kyllä voisin seurustella transihmisen kanssa, tosin tällä hetkellä on tosi hämmentynyt olo kun en tunne oikeastaan mitään, siis en ole ihastunut enkä osaa määritellä sukupuoltani.

Ahdistaako sua sun oma kroppas? Ootko miettiny sukupuolenkorjausta, tuntuuko kaukaiselta ajatukselta? (siis näiden kysymysten pointti on se että jos sua oikeesti häiritsee vartalos ja koet selvästi olevas väärässä kehossa, niin sitten olet transsukupuolinen ja tälleen.)

Milla

Mielestäni transsukupuolisissa tai transvestiiteissa ei ole mitään pahaa, jotkut ihmiset vain ovat sellaisia. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat olla sellaisia kuin todella kokevat olevansa. Myös yleisesti se ”imiö” miten joku voi kokea olevansa väärän sukupuolen kehossa on mielestäni psykologiselta kannalta kiinnostava, ja olen lukenut aika paljon aiheeseen liittyen.

Totta kai voisin viettää aikaa sellaisen kanssa ja miksen seurustellakin, kun olen bi. (Tosin monet drag queenit ovat vähän rumia, kun meikit on vedetty ihan överiksi yms. toivoisin seurustelukumppanini näyttävän luonnollisemmalta :D)

Toivottavasti säkin voisit olla rauhassa oma itsesi suvun painostuksesta huolimatta!

Tyttöööö~

Voisin olla kenen tahansa ystävä, ei väliä onko transu vai mikä. Voisin myös seurustella sellaisen kanssa. Luonne on tärkein :3

jani 96

siis ei sinäänsä ahista mutta välillä ja kyl sitä on mietitty monesti ja monta vuotta että kävis vaihtaa, mutta toissaalta jos riittäis se että esiintyis Drag Queenina ja Drag Queenit on yleensäkin siis överi meikattu yms mutta ne on siis sellasia, sit on se ns oma lohko joka osaa oikeesti sen homman.

Vastaa aiheeseen: mie vaa mietin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top