Siirry sisältöön
Jokuakka

Miehillä on paljon helpompaa kuin naisilla.
Naisilla on:
Kuukautiset
Synnytys
Isommat ulkonäköpaineet
Seksissä naista sattuu, ainakin ekalla kerralla. Mies vain tökkäsee sisään.
Naiset työnnetään keittiiöön ja siivoamaan. Mies heiluu jossain
Häiritsevät rinnat + rintaliiviostokset
Naiset ovat olleet aikojen alussakin alemmassa arvossa kuin miehet
Pojilla helpommat ja rennommat ja paremman näköset vaatteet

Miehillä:
Seisokki
Armeija
siemen syöksyt

Älkää tulko valittamaan että on niillä miehilläkin sitä tätä sitä tätä, tämä on oma mielipiteeni. On paljon helpompaa olla mies.

T.E

tosta huomaa samantien et toi on naisen kirjottama. eikä pahemmin miehistäkään tiedä

.t

Näinpä

hope

Toi on totta. Voin ihan oma kohtasten kokemusten perusteella kertoa että tytöt/ naiset ”kärsii” paljon enemmän elämänsä aikana kuin miehet/pojat. Itselläni on järjettömän kivuliaat menkat ja kivut sain pois syömällä ehkäisypillereitä. Jätin pillerit pois kun eivät vieneet kokonaan kipuja pois. Joka kuukausi olen aivan tuskissani kun sattuu alaselkään alavatsaan ja sisäreisiin sitten olen vielä hirveän kiukkuinen.synnytys ja raskaus ovat sitten aivan toista kipu luokkaa(itse en ole kokenut) mutta raskauden alkuvaiheessa osalla odottajista on aamupahoinvointia ja oksettaa. Jalan koko suurenee jalat ja joka paikka on turvoksissa. Sitten alkavat supistukset ja itse synnytys. Kyllä luulen että tytöillä on kovemmat ulkonäköpaineet kuin pojilla. Te pojat joitten mielestä tämä ei ole totta kertokaa miten te joudutte kärsimään? Itse en keksi muuta kuin armeejan jonne itse tyttönä olen harkitsenut meneväni vapaaehtoisesti.

Joku

Miks te tytöt luulette et armeija on paha juttu? Toiseks siemen syöksyjä ei edes huomaa tai no en minä ainkaa ja ei stondistakaa huomaa aina. Kaikista miesten ongelmista sä valitsit ne pienimmät esimerkeiksi, sekä armeija sanoisin jopa etuoikeudeksi.

Suomalaispoika joutuu suuremmalla todennäköisyydellä kohtaamaan parisuhdeväkivaltaa kuin suomalaistyttö, suomalaistytön vapautta ei riistetä asevelvollisuuden nimissä eikä hän menetä sen vuoksi pahimmillaan kymmeniä tuhansia euroja ja ole eriarvoisessa asemassa opiskelupaikkoja jaettaessa, naispuolinen nuori ihminen syrjäytyy huomattavasti pienemmällä todennäköisyydellä kuin miespuolinen nuori.

Naiset saavat lyhyempiä tuomioita väkivaltarikoksista kuin miehet. Miehet tekevät 80 % Suomessa tapahtuvista itsemurhista. Naiset saavat valintansa mukaan olla herkkiä runotyttöjä tai rajuja ja maskuliinisia, miehillä vastaavaa valinnanvapautta ei ole, jos tahtoo välttyä kiusaamiselta ja hyljeksinnältä.

Naiset kouluttautuvat korkeammin, saavat opiskelupaikan suuremmalla todennäköisyydellä ja heitä valmistuu korkeakouluista enemmän kuin miehiä. Miesten koulutustaso paranee hitaammin kuin naisten, ns. luokkahyppelyt ovat miesten kohdalla harvinaisempia.

Naiset elävät pidempään ja heidän terveytensä hoitoon käytetään enemmän rahaa kuin miesten, vaikka sairastavuudessa ei juuri ole eroa.

Suomalainen koulujärjestelmä suosii alusta alkaen keskimäärin rauhallisempia tyttöjä.

Miehellä on paljon suurempi todennäköisyys kohdata kaikkea muutakin väkivaltaa kuin naisella.

Huoltajuuskiistat päättyvät lähes aina naisen eduksi.

Naisten elämä on helpompaa kuin miesten.

valitettavasti samaa mieltä

Omistan 3 siskoa, ja yhden veljen. Veli on ainut jolla ei ole minkäänlaisia ongelmia. Jopa nuorin siskoista, 9, on huolissaan ulkonäöstään ja ei tahdo uskoa kun perhe yrittää takoa päähän järkeä, koska koulussa kiusataan niin rankasti.

Laissa on kirjoitettu että nainen ja mies ovat tasa-arvoisia keskenään. Silti se ei yleisessä käsityksessä mene näin. Nainen ei saa pukeutua miten tahtoo, sillä sitten on heti oikeus raiskata, jos nilkka vähän vilahtaa. Ulkomaailmassa ei saa nainen edes ajaa autoa. Naisia saa hakata, esimerkiksi luin juuri erään vanhan lain (vuosisatoja vanhan lain siis) että naisia sai aviossa kiduttaa, leikata korvat irti jne eikä se ollut edes rikos. Kuvitelkaa! Eikä nykytilanne eri maissa ole edes kovin kaukana tuosta VUOSISATOJA vanhasta laista. Emme ole edenneet yhtään.

Naisilla on hirveästi sääntöjä, ja naiset myös kasvatetaan sen mukaan. Sen huomaa jo eräästä tutusta sanonnasta. ”Pojat on poikia”. Sillä kuitataan mitkä tahansa jekut ja kolttoset ja ihan tarkoitukselliset ilkivallat. Pojat on poikia, mutta tyttöjen kuuluu olla kilttejä, täydellisiä ja kuuliaisia äitejä, lapsia, ystäviä, työkavereita ja muita. Naisilla ei saa olla vikoja, nainen on mukava ja joustava, nainen ei suutu ikinä. Siitä myös kertoo se, ettei mies edes kehtaa sanoa jos saa turpaansa naiselta. Nainen ei lyö, hän istuu kiltisti jalat yhdessä penkillä hamosensa kanssa, jonka on pakko ylttää yli polven. Nainen ei kiroile, tai on huora. Nainen ei harrasta seksiä kuin vain yhden kanssa, tai hän on huora. Oikeastaan, nainen on aina huora, ei sillä ole väliä mitä hän tekee.

Naisen ulkonäköpaineet eivät ole edes liioiteltuja. Varmasti jokaista naista on haukuttu rumaksi, ja se sattuu. Miehiä harvemmin haukutaan rumiksi, tai ainakaan se ei ole yleistä. Varmasti näinkin käy, mutta en uskoisi tapahtuvan niin usein. Jokainen tyttö on kuullut olevansa ruma ja läski, varmasti. Tai sitten hänestä on sanottu sitä, muttei hän ole kuullut.

Naisia haukutaan yleensä ylenpaattisesti. Ne joita ei haukuta kovinkaan paljoa, ovat onnekkaita yksilöitä. Finnit, ylipaino sekä halvat vaatteet, hiukset tai erikoiset kasvonmuodot, pukeutuminen jne on heti syy joutua silmätikuksi. Mies saa näyttää vaikka kanan kynityltä takalistolta finneineen ja lehmän silmineen ja lihavine karvasine vatsoineen, mutta hänellä on silti oikeus sanoa jokaista naista rumaksi ja hirveäksi, vaikkei itselläkään mitään kehuttavaa ole.

Naiset edelleen kasvatetaan niin, että heiltä odotetaan sitä että he ovat täydellisiä. Itse olen saanut saman kasvatuksen. En saanut leikkiä, ettei mekko likaantuisi. En saanut syödä kuin tietyllä tavalla, ja istuessani piti olla selkä suora, jalat kiinni toisissaan, enkä saanut liikkua. Piti olla täydellinen, samalla kun veli juoksee ympäriinsä ruokaa naamassa, ja hänelle sanotaan kuinka suloinen hän on, ja ”pojat on poikia”. Kärsin kasvatuksesta edelleen ja sisälle on patoutunut paljon pahaa oloa, koska kaikki piti ottaa vastaan eikä saanut valittaa. Koulussa odotettiin aina parasta, keskiverto ei riittänyt. Veljen 5½ oli jo paikka, milloin hän sai silityksiä ja jopa rahaa. Minä sain 10+ kokeesta, ja sain vain toteamuksen ”näin sun pitäisikin tehdä”.

Kuitenkaan en vetoaisi raskauteen, sillä se on oma valinta haluaako tulla raskaaksi, ellei sitten ole joutunut raiskauksen uhriksi, mikä olisi tietenkin väärin ja inhottavaa.

Papananaama on yksi hyvä esimerkki. Hän ei ole sellainen nainen miksi kaikki muut naiset kasvatetaan. Hän on räväkkä, erilainen, ja meikkaa omaksi ilokseen. Kommentit on täynnä ”ruma lutka” tyylisiä ininöitä, mutta hän jatkaa itsenään olemista. Hän on vahva nainen, mistä kaikkien naisten pitäisi ottaa esimerkkiä. Kuitenkin itseasiassa naiset ajavat omaa surkeuttaan eteenpäin puhumalla jatkuvasti kuinka eivät ymmärrä naisia ja naiset ovat draamakissoja jne. Sillä he edesauttavat tätä näkemystä että naiset ovat mitättömiä, koska he antavat miesten ymmärtää näin. Lisäksi naiset ajattelevat liikaa, mitä miehet heistä ajattelevat. Ajatelkaa naiset itseänne, älkää miehiä!

jokuakka

Ihanaa että joku on samaa mieltä :)

poitsu :)

heips!

Siis täähän on aihe josta voidaan keskustella satavuotta…
Naiset aina vetoaa siihen että meil on kuukautiset,joudutaa synnyttää ja ulkonäkö paineita! Aha aha…

Jos mies näyttää tunteitaa nii se on sitte nössö tai jotain ? Kuinka moni mies oikeesti näyttää kun sitä sattuu?

Ja toi ulkonäköpaineet! nykyää pojiltakin vaaditaan vaikka mitä! Pitää olla oikeat vaatteet, hieukset oikein, oikeanlainen kroppa ja vaikka mitä.

Naiset saa harrastaa vaikka mitä mutta miehet ei? Jos nainen harrastaa potkunyrkkeilyy se on siistii! Mut entäs jos mies käy baletis ? Niimpä eiks olekki naurettavaa ?

Ja koskaan tää maailma ei tule olemaan tasa-arvonen… Jotkut on joskus päättäny että naiset on alempii niin sillä sitä vissiin aina mennää. Mut nykyää voi menkkojakii saada pois vaikka millä keinoil. Ja kukaa ei naisii pakota synnyttää sitä lasta.

Kaikki kärsii aina jostain! Me kaikki ollaa yksilöitä! Joten… Kaikki tekee elämästään niin vaikeeta ja tuskasta kun sen haluaa olevan.

Vastaa aiheeseen: miehillä on helpompaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top