Siirry sisältöön
666;.;

Oon 7lk ja oon saanu kavereit ihan hyvin (abt 6 (tosi paljon mulle)) ja ei oo kauheen turvallinen olo kotona oon jo jääny himaan kerran vaa ihan hiton ison paniikki kohtauksen takia ilman et ketää muu paitsi mä tiiän siit, [Osa tekstistä poistettu.] , mul on ollu näit ongelmii vitos luokast asti ku mun läheinen kuoli, ja ongelmii mun kehon kaa abt 5 vuotiaast asti. Oon varmaa vähän ’touch sick’ tai jotai kosk kerran kun kaverini luokalta halas mua, en enää haluu lähtee sen seurast ja haluun lisää, mut pelottaa liikaa kysyy. Tiiän et ne on supportive ja tietää ehk eniten mun mielenterveydest täl hetkel mut en vaa uskalla kertoo niille kaikkee ja kysyy esim halei. Nykyää saan paniikki kohtauksii päivittäin ku ees aattelen kotia ja yritän löytää tapaa vieläkin päästä pois ajatuksista mitkä johtavat paniikki kohtaukseen. mut en vaa löydä tapaa.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 666;.;

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: mielenterveys ongelma(?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top