Siirry sisältöön
Tyttö 12v

Mun elämä on tällä hetkellä ihan pilalla.

Melkein kaikki mun luokkalaiset vihaa mua yhden jutun takia minkä oon tehny ja myöntänyt. Ne koko ajan valittaa, että oon kauhea kiusaaja, ja väheksyy mua. Kun oon halunnu pyytää anteeks ja kysyny mitä oon tehny niin yleensä mulle aletaan huutaa ja uhataan kertoo opelle.

Mun ope on rasittava. Se koko ajan tulee sanoo mulle, että en oo normaali ja pakottaa mut koko ajan jollekkin terkkarille, kuraattorille tai psykiatrille. Sanon opelle etten haluu semmosiin, mutta se ei kuuntele mua. En pidä siitä, että ope ajattelee, että oon joku hullu.

Mulla oli ennen kaksi hyvää ystävää,mutta nyt ne vihaa mua. Varsinkin toinen niistä valittaa kuinka kamala ja ilkeä oon.

Olisin muuten ilonen jos tää vaino mua kohtaan loppuis.

Nuortennetin yllapito

Hei Tyttö 12v,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on laitettu tämän palstan lisäksi kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

# (¤.¤) #

Et ole ainoa!
Olen täysin samanlaisessa tilanteessa minun koulussa.
Kaikki muut täällä ovat ihan perseestä. Opettajallakaan ei koskaan ole ”kahta sanaa sanottavana”.
Jos minä edes sanon jotain esim. luokassa, niin kaikki rupee valittamaan ja sanoo aina että ”Turpa kiinni sä et tiiä mitään”.
Tuntuuko siltä että olisit vankilassa?
Sama fiilis.
Puhutko sinä asiasta sinun vanhemmillesi?
Voimia sulle!

Vastaa aiheeseen: Mieli maassa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top