Siirry sisältöön
JOKu?

moi! olin löytänyt nuortennetin siis varmaan 1-2 vuotta sit ku olin ”masentunut” ku ajattelin et kukaan ei välitä musta mut nyt taas kerran mulla on vähän väliä alkanut olla vaikeuksii itteni kanssa ja aattelin nyt ettii tän sivuston ja kysyy teiltä että onks teillä koskaan ollu aikaa et pää on ihan sekasin kaikista ongelmista mitä sulla on ittes kaa ja mieles pyörii vähä semmosii ajatuksii mitä ei kanttis olla. ja vähän välii jotkut asiat alkaa olla vaikeita tehdä. esim. kotona oot allapäin mut sit esim. koulus on parempi olo ku ei tarvii muistella kaikkia ongelmia mitä on. ja siis ois kiva tietää jos kellään ollu mitään sinne päin ja jos ootte päässy yli mistään semmosesta. ja siis ite oon semmonen tyyppi et on vaikee kertoo kenellekää tästä ku ajattelee et se on normaalii ja vähät välitän ittestäni vaikka oon ollu jo vähän aikaa huolissani mielenterveydestäni. ja muutenki esim mun vanhemmille tai kaverille on vaikee mitää kertoo vaik ois kuinka läheisii. mut sori pitkästä tekstistä ja toivon et ees joku jaksoi lukee loppuun. ja ymmärrän jos ette saanu oikee selvää musta:)

🌈rainbow🌈

Hei!
Toivon, että sulla menee nyt hyvin. :)
Mulla ittelläni on nyt ongelmia mun mielen kanna niin pystyn samaistumaan suhun. 👍
Tsemppiä sulle!
Oot just hyvä noin! <3
Ihanaa jatkoa sulle!

Lisa, verkk@ri

Hei. Hyvä kun palasit tähän sivustoon ja haluut täällä jakaa ajatuksiasi.

Moni varmaan ymmärtää ton tunteen kun on mieli maassa ja ei oo tyytyväinen itseensä. Taidan ymmärtää millaisista ajatuksista puhut ja haluan sanoa että et tosiaan oo ainoo joka käy tuota läpi.

Koulu saattaa tuntua hyvältä jutulta joka pitää sut kiireisenä. Onko sulla jotain mitä voisit tehdä kun tuut kotiin, joka tuntuisi mieluisalta? Tai jokin tapa jonka avulla voisit työstää sun ajatuksia. Ajatuksia ei valitettavasti voi työntää pois koko ajan, joten niitä joutuu oppia työstämään. Tosi hyvä et oot kuitenkin huomannut olevasi huolissasi ja haluat tehdä asialle jotain. Tänne voit myös jatkossa laittaa viestiä tai voit myös soittaa lasten ja nuorten puhelimeen.

Olet tärkeä ja oon ylpeä susta kun laitoit tänne viestii <3

Vastaa aiheeseen: mieli sekasin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top