Siirry sisältöön
haave

Tää on vähän outoa mutta onko teillä mielikuvitusystäviä? Oon 15vee ja mulla on, tavallaan. Mulla ei ole oikeita ystäviä joten mulla on ne. Ne on mulle oudolla tavalla tärkeitä js joskus ehkä vuosi sitten latasin feikki viesti sovelluksen ja juttelin niiden kanssa mutta luovuin siitä. Silti ne on ajatuksissa välillä edelleen. Ne on sellaisia ihmisiä jotka ymmärtäisivät mua. Onko teillä mielikuvitusystäviä tai ’teettekö’ te ihmisiä teidän päässä?

SolarEclipse

Moii!

Mulla ei oo mielikuvitusystäviä, mutta… no en mä tiedä, mielikuvitushenkilöitä. Nää mun henkilöt on niinkuin mä, jossain eri ulottuvuudessa tai maailmassa, niillä on oma elämä jne. Mun mielikuvitushenkilöt on mulle tavallaan kirjan päähenkilöitä, jos tossa on jotain järkee =D.Ja noita mulla on kuule PALJON… Omat lempparit on semmonen vampyyrinmetsästäjä, aurinko-alien ja varjohaltija.

Kyllä ihmisillä saa olla mielikuvitusystäviä, miksei? Jos jonkun mielestä ei saa, eikö se olisi sama asia, kuin että kieltäisi toista unelmoimasta tai (Tähän verbi mielikuvitukselle).

– Solar

nukun

mooi ei mul sillee oo mielikuvitusystävii mut kuvittelen ain asioi päässäni ku oon usein tosi yksinäine ja hankin kaverei sie

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Ite täytän kesäl 16v ni on mulla 5 mielikuvituskaveria. Oon kehittäny niille luonteet ja ulkonäön ja oon kertonu melkeen kaikille niistä. Mulla on ollu pienestä pitäen vilkas mielikuvitus ja mulla on muitakin kavereita ja ei oo muuta ongelmaa et oisin luonu ne. Vaan siks ku alun perin mun kaveri keksi [Osa tekstistä poistettu] nimisen linnun 🐦 joka on tommone. Sit mä keksin [Osa tekstistä poistettu] ja se oli tipu 🐤ja sit keksin ite lisää ja sit aloin uskoo niihin jo niin paljon että luulin jo niitten olevan oikeita. Vähän aikaa sitten mun bestis ja pikkusisko loi omat mielikuvituskaverit.
Toivottavasti oli jotain apua.
Ciaó!

12 v. tyttö

Joo. Tai oikeestaan ne on kirjojen hahmoja

haave

Moi Solar :)
Joo mullakin on jotain tollasia. Ja sit mulla on tavallaan tarina mun päässä tai oli. Se päättyä kun ne ihmiset kuoli tai yksi niistä on kadonnut maanjäristyksessä.
Niillä oli nimet ja niitä oli 4. Ne oli tyttöjä ja suurin piirtein tiedän miltä ne näyttää. Yhdellä tytöllä oli ongelmia kotona ja sen takia me kaikki neljä yökyläiltiin tosi paljon ja yks tyttö asu maatilalla ja sellasta. Se on tosi outoa mutta joo ne ei tavallaan oo mielikuvitusystäviä vaan tarinoita mun päässä joissa olen itse mukana.
Mutta noi sun tyypit kuulostaa hienoilta! Tai niinku toi varjo haltija kuulostaa upeelta. :D

haave

Joo itelläki on vähän sillain että kuvittelen kaiken näköstä ja niinku haaveilen ja sillain et perus koulua mut sit mulla ois siel joku kaveri tai sillai et ei ne oo mielikuvitusystäviä vaan pelkkää kuvittelua tai et joo en osaa selittää mut kaikki varmaan haaveilee vähän kaikesta niinku minäkin. Illalla kun yrität nukkua nii sit päässä pyörii kaiken näköstä.
Tosi vaikeeta selittää.

Juu

Viestiäni ei näköjään julkaista sitten. Okei. Sitä vaan mietin että oletko kuullut tulpista (Yksikössä tulpa)? Löytyy paljon tietoa netistä jos haluat katsoa.

Vastaa aiheeseen: mielikuvitusystäviä? uusia ihmisiä päässä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top