Siirry sisältöön
EEE

kerran kävelin tuol kylil yksi ja ohi ajoi musta auto ja mies..
se mies hidasti ja katsoi muo pitkään.. jatkoin vaan kävelemist mut hetken pääst kun menin yhden parkkipaikan yli niin se mies ajoi auton mun eteen ja viittoi tulemaan sisään ja hymyili..pelästyin hirveästi ja mulkaisin sitä vihasesti ja se vaan nauro..mies oli ulkomaalaisen näköinen..hän olisi varmaan lähtenyt perääni ellen olisi jatkanut kävelemistä ja mennyt kauppaan ja siellä ystäväni luokse…

toisella paikkakunnaal myös eräs toine mies hetken aikaa seurasi minua autolla mutta jätti kai leikin kesken.. myös muita samankaltaisia tapauksia on sattunut ja pelkään nyt kävellä yksin… mitä jos se musta autoinen mies palaa ja pakottaa mut vaikka puukolla autoon? En uskalla edes ajatella mitä se musta haluaa…:`( en ole kertonut näistä kuin kaverilleni ja isosiskolleni mutta olisiko pitänyt joillekkin aikuiselle esim…? Sain kyllä lieviä traumoja pakko myöntää…X(

HotChocolate

Heippa!

Ehdottomasti kerro aikuiselle ja jos tätä tapahtuu vielä niin otat rekkarin ja auton (sekä ajajan tuntomerkit) merkin tms. muistiin ja ilmoitat siitä vaikka poliisille.
Hyvä kun et mennyt kyytiin ja pääsit tilanteesta ehjin nahoin pois, kannattaa vaan pinkasta nopeesti pakoon ja mennä ihmisten ilmoille missä on paljon ihmisiä että on joitakin jotka puolustaa ja näkee.
Vaikket sä onneksi joutunut sen/niiden autojen kyytiin jopa pakottamalla, joku muu voi joutua ja asiaan on hyvä puuttua ennen kuin mitään vakavaa tapahtuu.

Siunausta ja toivotaan että kukaan ei enää ahdistele! Ainakin läheiselle aikuselle olisi kuitenkin hyvä kertoa että muutkin osaa pitää silmät auki :)

Vastaa aiheeseen: mies/miehet ahdistelee??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top