Siirry sisältöön
vaikeasti

Hei vaan ihmiset
Ehkä ootte jo kuullut että miehille tulee omat tamppoonit ( jos et oo kuullut googlaa ja lue joku uutinen) jotenn aattelin kysyä teijän mielipiteitä. Mitäs mieltä te ootte? Onko noi teijän mielestä hyvä juttu ja tarpellinen? Perustelkaa jos kykenette
Mun mielestä toi on vähän outoa. Silleen eikö me olla yritetty tehdä kaikesta sukupuolineutraalia ja yhtäkkiä me pamautetaan jotain tällästä. Niinku mitä. Silleen joo on tärkeetä puhua että on miehiä joilla on menkat mut niinku eikö toi oo jotenki epäreilua ja epätasa-arvoa että miehille on omat mut naisille ei. Ja niinku Silleen tamppoonit on sukupuolineutraaleja nii miks tehä miehille omat. Eiks niistä vois puhua jotenki muuten koska niinku ei tossa oo mitään järkeä. Ihmiset haluaa sukupuolineutralisoida ( onko ees oikee sana en tiedä) kaiken ni miks sit yhtäkkii ei halutakkaan. Ja sillee et jos samat ihmiset haluaa tehä joistain toisista asioista sukupuolineutraaleja nii eiks se oo vähän outoo sitte ku kerran tekevät sukupuolineutraalista asioista ei sukupuolineutraaleja

Haloo helsinki fan🌼🤞🏻💓🌿

Oon aika sekavaa mieltä tästä. Tää on sinäänsä ihan hyvä asia mutta toisaltaan ei.

Hotdog_doggie🌭🐶

Samaa mieltä ku aloittaja.

_Made_

Aika lailla samaa mieltä, tai siis on vähän outoa, kun kai tamponeja saa kuka tahansa käyttää sukupuolesta riippumatta. Siis että vaikka ostais tamponeja niin ei heti oletettaisi sukupuolta. (voihan tamponeja toki ostaa vaikkei tulisikaan kuukautisia) Ja lisäksi nimenomaan tuo neutralisointi, siis miksi pitää olla erikseen miesten tamponeja, onko ne pakkaukset muka jotenkin liian naisellisia (kun ei naisellisuus edes tarkoita että olisi nainen). Vaikka en ihan samaa mieltä ole tuosta tasa-arvo jutusta, koska yleensä tamponit markkinoidaan nimenomaan naisten juttuna, enemmänkin se liittyy ennakkoluulottomuuteen kuin tasa-arvoon. Tai että miehet saisi jotain enemmän kuin naiset, ei ehkä niinkään. Mutta loppuun vielä, että eihän niitä ketkään yksittäiset ihmiset tee, eli siis ihan vaan yhtiön markkinointia, jolla yritetään saavuttaa tietty asiakaskunta, siis ihan vaan yhtiön tapa mainostaa, ja saada lisää sitä ihanaa ~rahaa~.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

No siis musta se on hyvä juttu. Se on hyvä, että miehetkin otetaan huomioon menkkapuheessa, koska tätä ennen ollaan puhuttu lähinnä siitä, miten NAISET kärsii menkoista ja miten NAISET tarvitsevat siteitä ja tamponeja. Siksi mielestäni aloittaja on väärässä. Sanoit, että miehille on omat mutta naisille ei. Jokaikinen tamponi on aikaisemmin mainostettu naisille tarkoitetuksi. Ja sitä paitsi, transviikko. Musta on upeeta, että niin tunnettu brändi huomioi miehet, joilla on menkat ja vieläpä sijoittaa tuotteen julkaisun transihmisille omistetulle viikolle. Transmiehet ansaitsee tulla yleisesti tunnustetuiksi ja tämä on huikea askel sitä päämäärää kohti.

Kyllä joo meikämandoliini täällä

Onhan se sillain kiva kun trans miehet kokevat itsensä arvostetuimmiks tms mutta mietin vaan et eihän perus tamponit oo eritelty mitenkään naisten tamponeiks?? Ja joo ne paketit saattaa olla pinkkejä ja niis on kukkia mut eihän ne oo naisten tampooneja, ihan vaan tampooneja nii eikö se oo enemmän epä tasa-arvosta ku miehillä onki yhtäkkii Omat tampoonit.

UwU

Mistä lähtien miehet ees on tarvinnu tampooneja? Miehillähän ei oo menkkoja, joillain transmiehillä tietty on. Mut miks kaikki keillä on ei vois yksinkertaisesti käyttää samoja?

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Jos joku kaipaa vähän selvennystä tohon mun viestiin, niin: tamponimainokset. Tamponimainoksissa on AINA nainen. Se ei ehkä vaikuta kovin isolta asialta, mutta eikö ole totta, että jos laittaa jokaiseen lemmikkikaupan mainokseen ainoastaan marsuja, viestii, että lemmikkikaupat palvelevat vain marsunomistajia? Sama ilmiö tapahtuu kuukautissuojissa. Siksi minusta tasa-arvo ei kärsi, jos miehet saavat YHDEN tamponipakkauksen, kun naiset kerta ovat ehkä vähän epäsuorasti saaneet kaikki ne edelliset.

Pusheli Pasheli🏳️‍🌈

Mun mielestä naiset ja miehet vois vaan käyttää samoja tamponeja/siteitä. Ei niitä tarvii tehä erikseen. Kaikki tekee sen vaan niin hankalaks. Mun mielestä koko käsite ”sukupuoli” voitais kokonaan poistaa. Sehän on perjaatteessa sama asia kun joku silmien väri, ihmiset on vaan tehny siitä niin ison asian.

Prkl

Arvedávgi🌈❤️‍🔥: Jos mieheltä tulee verta, niin kyseessä ei ole menkat vaan jokin vakava ongelma. Tamponit ovat tarkoitettu naisille, ei miehille. Oma mielipide, mutta vahva sellainen.

Myöskin tämä tempaus on herättänyt enemmän huonoja kuin hyviä reaktioita, joten tälläinen bisneshomma ei ehkä edes kannata.

Arvedávgi

Prkl, transmiehillä voi olla menkat.

ApuPappa (oon siis tyttö)

Ja kun yleensä miesten tuotteet on halvempia (joskus jopa parempia) kuin naisten, nii naiset saattaa ruveta ostamaan miesten tamppooneja jos ne on halvempia. Mutta mikä järki muka? Se on sama tuote, mutta vain miehille!

huh

Minusta ei oo tasa-arvo-ongelma että naisten tuotteita mainostetaan naisille, mutta on ihan ok että yritykset tekee mitä tekee. Jos ne näkee että tommonen tuottaa rahaa niin miksipä ei tekisi ”miesten tampooneja”. Mieshän ei välttämättä osta tampoonia edes itselleen vaan vaikka vaimolleen. Kaikessa ei ole aina järkeä, menkathan on naisten juttu. Miksei mieheksi itsensä mieltävä nainen käyttäisi tavallisia tampooneja?

🧯SiiriSiren🧽 (ei oikee nimi)

Aika cringee mun mielest.

imhinen

Prkl typpi unohti että transmiehet joilla on toimiva kohtu ja munasarjat on olemassa.

Vastaa aiheeseen: Miesten tamppoonit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top