Siirry sisältöön
Weird

Tämä saattaa olla todella outo kysymys, mutta olen transsukupuolinen mies ja nyt kun eteen tulisi, että pitäisi käyttää pisuaaria, tajuan etten osaa tai, että teen sen väärin. En voi miespuolisilta kavereiltakaan kyllä mennä tätä kysymään :’D
Eli, tosiaan. Tarvitsisin tarkat ohjeet. Melkein kädestä pitäen ohjeistus-idealla. Tätä on älyttömän nolo kirjoittaa ensinnäkin, mutta uskon, että jos joku joka tästä tietää tulisi siitä kertomaan, niin saattaisin päästä tästä ahdistuksesta ja pelosta ja pystyisin menemään ja tekemään oikein ja olemaan taas paremmin sujut oman itseni kanssa.
Anteeksi kaikille ketä tätä katsoo ihmeissään ja kiitos niille, jotka vielä viitsii vastata täl onnettomal tääl xp

ee

Anteeksi, en osaa auttaa mutta vastatkaa nyt joku tälle aputarvitsevalle! Voimia?

OrganicGreenTea

Moi!
Valitettavasti en osaa antaa tarkkaa ohjeistusta. Yritin googlettamalla etsiä vinkkejä asiaan, mutta oli aika vaikeasti löydettävissä. Haluaisin kysyä, oletko jo käynyt leikkauksissa, vai onko sinulla pissaamiseen apuväline? Se mitä löysin oli ns. ”miesten vessassa käynnin etiketti” eli lähinnä sitä, ettei katsota toisen silmiin pitkäksi aikaa (tuskin suomalaisilla sitä ongelmaa tuleekaan…), ei mennä viereiseen pisuaariin ellei ole pakko tai ei katsota toisen sukukalleuksia.
Sen myös löysin, että kannatta seistä melko lähellä pisuaaria ja tähdätä alareunaan, mutta ei suoraan alas. Kannattaa myös tutustua transtukipisteen sivuihin. Sieltä voit myös viestiä laittamalla saada vastauksen!
Toivottavasti näistä oli edes hiukan apua!

Vastaa aiheeseen: Miesten vessassa käynti vinkkejä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top