Siirry sisältöön
Epävarma

Kiitos jos viitsitte lukea ja vielä enemmän kiitos jos vielä vastaisitte. En ryhdy luettelemaan tapahtumia ala-asteeltani, enkä nyt ensimmäiseltä yläaste vuodeltani. Kysynkin nimenomaan vain sitä, onko teillä ollut sellaista tunnetta, ettette ole varmoja, oliko se kiusaamista silloin joskus, vai olitteko vaan itse liian herkkiä ja kuvittelitte vaan kaiken? Minulla on. Yhä.

Nimetön

Mulla on ollut. Ja on vieläkin, muttei niin usein kun aiemmin

Ditte- Verkk@ri

Heippa!
Kiva että kirjoittelit!

Kiusaaminen on aina kinni sun omistakin tunteista. Jos muut tekee sua kohtaan sellasia asioita toistuvasti jotka susta tuntuu epämiellyttäviltä ja pahoilta se on kiusaamista. Et varmastikkaan ole ollut mitenkään liian herkkä, sinua on kohdeltu väärin ja se tuntuu ikävltä.
Itsellänikin oli samanlaisia tuntemuksia, mutta ymmärsin myöhemmin sen että mua oli kohdeltu väärin enkä mä ollu kuvitellut aisoita enkä todellakaan ollut liian herkkä, vaan yritin olla yksin vahva.

Musta että jos kiusaus jatkuu kannattaisi sinun jutella esim vanhemmillesi, opettajalle, kuraattorille, terkalle tai rehtorille. Kiusausta sinun ei tarvitse kestää!

Aurinkoisia kesähetkiä =)

Vastaa aiheeseen: Mietittekö kostaan, kiusattiinko teitä vai ei?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top