Siirry sisältöön
Perus 16v poika

Morjens!
Minua mietityttää AIKA PALJON asioita.
Aloitetaan vaikka tästä:
1. Tunnen oloni yksinäiseksi. Miten saan lisää kamui? En halua olla yksinäinen :(
2. Miten saada tyttöystävä? Olen 16 (koht 17) ja ei vielä ole tyttöystävää :( Kaikilla minun kavereilla on tyttis, mutta minulla ei. Toki minulla on yksi kaveri mielessä (hän on tietoinen, että olen hänest pikkasen ihastunut / kiinnostunut) mutta koska kysyä silleen kunnol että haluuko hän seurustella ja mistä tietää että hän on minust kiinnostunut(tunnetaan noin 4-5kk).
3. En oo kokenut vielä ensimmäistä kertaa sängyssä eli seksiä jonkun naisen kanssa vaikka oon 16 eli oon neitsyt ja haluaisin joskus kokeilla miltä tuntuu harrastaa seksiä.
4. Sanoin yhel entiselle kaverille vähän rumasti ja se ei halunnut antaa anteeksi ja mua harmittaa mitä menin sille sanomaan (en siis haluu enää olla sen vanhan kaverin kaa väleis ) mut miten voi helpottaa oloa?
Oisin kiitollinen jos pystyisit vastaamaan näihin mun kysymyksiin tai auttaa mua
T: Perus 16 v äijä.

Matalaäänine15vpoika

Noni. Ite oon tälläne hikke 15v ja tyttis löytyy täysi erilaine ku minä mutta rqkastan sitä. Ja paljon kavereita ja tällai.
1. Ite just tutustuin uusii tyyppeihi menemäl kaverin luokse ku se oli se kqveriporukas ja sit vaa puhuin ja siit se qlko mene et kyl niit kqvereit tulee. Kuulostaa helpolta mut nii se onki oikeewtaa.
2. Sano sille suoraan älä jää kuhnailee. Mä en viittiny sanoo ku hikke oon mut tyttis sano mulle ja siit se lähti ja ny oppinu kaikenlaista. Kaveriki just sano yhellw ja nyt nw on yhes. Eli puhu puhu puhu mä hiffasin et ei se ookkaa raketritiedettä ja nii säki hiffaat ku PUHUT.
3. Nii olen minökin ja halua on mutta tyttis ei esitä kiinnostusta vielä. Ei oo häpeö olla neitsyt ja ois se mustaki kivaa mut hyväksyttävä faktat eka. Eli sen mukaan mennään mitä tyttö haluu eikä muuta ku vihjailla melko selbästi ja ootetaan et tyttö ite haluu. Ja nyt eka puhu ja puhu ja puhu ja sit se voi onnistuu. Auta varsinki tyttöjä.
4. Okei mä sanon rumasti monelle tyypille varsinki seiskalla sanoin mut elä jää katumaan ite eivälejä alakoululaisii kavereihi koska sillo olin sellane ku olin mut elä kadu vaa mieti mitä voit tejö tulevaisuudes.

Tsemppiä sullekki ja mieti kukaa ei ois uskonu että mää saan muijan ja en minäkää mut ihmeitä tapahtuu. Oikeesti bro just chill.

Vastaa aiheeseen: Mietityttää paljon asioita PLS HELP ME

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top