Siirry sisältöön
lalalalalalala

Olen 12 vuotias, ja olen menossa nyt kutosluokalle. [osa tekstistä poistettu] Menkkani alkoivat yli vuosi sitten, ja olen aika ylpeä etten ole enää mikään pikku tyttö. :) Ongelmani on, että olen ainoa jolla on alkanut murrosikä luokaltani ja olen todella erillainen. Minua kiinnostaa aivan eri asiat kuin muita luokkalaisiani, eikä minulla ole paljon kavereita luokaltani. kaikki parhaat ystäväni menevät seiska luokalle ja olen aivan yksin :( Näytän aivan 16 vuotiaalta ja erotun paljon muista. Ulkonäköni on joskus ongelma, varsinkin netissä, koska joskus miehet kiinnostuvat minusta, ja alkavat lähetellä rivoja viestejä. Olisko kenelläkään neuvoja ongelmaani? Kiitos jo etukäteen ja mukavaa koulujen alkua kaikille :) <3

Avulias:)

Voin alkuun sanoa, että on hyvä että olet ylpeä itsestäsi:) sanoit, että sinulla ei ole paljoa kavereita samalta luokalta. Ehdottaisin tutustumista rinnakkaisluokkalaisiisi tai nuorempiin. Sanoit että vanhemmat miehet lähettävät sinulle rivoja viestejä. Ehdottaisin pyytämään vanhemmiltasi lupaa laittaa netissä ikäsi kuvan lähistölle. Jos ei se siltikään lopu, mikset suoraan ottaisi yhteyttä heihin mm. sivuston viestivälityksellä ja kertoisi kuinka asiat totuudessaan ovat?

Toivon että tästä oli hieman edes apua:)

Ansku

12-vuotias ja näytätä 16-vuotiaalta?
No enmpä oikein osaa muuta sanoa, kun, että jokainen kehittyy eritahtiin ja älä pistä kuvaas minnekkää paikkoihin niin ei tuu niitä rivoja viestejäkään.
Mä kyllä luulen, että sä varmasti tuut saamaan uusia kavereita, viimmeistään ylä-asteella. Äläs huoli =)

lalalalalalala

Kiitos plajon avusta :) Odotankin jo paljon koulluun menoa, jos sitten löytyis mukavia kavereita. :)

Vastaa aiheeseen: mietityttää..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top