Siirry sisältöön
Kasiluokkalainen

Homman nimi on semmonen, että toivoin koulun menevän etäopetukseen. Se sopii mulle tosi hyvin, saan tehä tehtävät omassa tahdissa, omassa ympäristössä ja omassa rauhassa. Voi nukkuu pidempää ja syyä mitä ikinäkään jääkaapista löytää. Ainoo etu jota näen lähiopetuksessa on kaverien näkeminen IRL. Mulla on omia ongelmia koulustressin ja ahdistuksen kanssa, jotka ovat myös osa syytä, että toivoin etäopetusta. Se olis ollu mulle vähä niinku pidempää lomaa, jolloin ois oikeesti ehtiny palautua syyslukukauden paineista. Nyt ku vaan etäopetusta ei luvassa ole. Sanon nyt yleisfiilikseni ihan suoraan : vituttaa aika pahasti. (anteeks kielenkäytöstä) En oikein nää että miten jaksais lähiopetusta, varsinkaan siihen kohdistuvien välituntien porrastusten ja maskien käytön kanssa. En niinku yhtään haluais mennä kouluu mutta ku pakko on

kuudennel

Toi kuulosti ihan siltä ko mää oisin tuon kirjottanu. Olen tosin kuudennella eikä meidän tarvitse maskeja vissii koulussa piettää mutta suoraan sanoen minuakin v*tuttaa aika lailla. Sitten vielä ne kotitestit joita muka pitäisi tehdä. En muuten tee.
Mitä järkeä laittaa harrastukset tauolle mutta koulussa käydään?
Vi*tu näil näistä asioista päättävil ei oo järkee päässä. Ei hivenen vertaa s@atana.

moms spaghetti

sama, etäopetus olis kaikkien kannalta parempi(mun mielipide) koska silloin tartuntoja ois vaa vähemmän. itellä menossa masennus ja tuntuu että tarviin enemmän aikaa ittelleni ja hyvinvoinnlle(en oo kertonu kellekkää mut aion kertoo kyllä :))

Vastaa aiheeseen: Mietteitä etäopetuksesta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top