Siirry sisältöön
rakkaudesta sekaisin<3

Olen 14-vuotias (-99) tyttö ja olen vuoden verran ollut ihastunut saman ikäiseen poikaan, joka on rinnakkaisluokallani. Vuosi sitten keväällä tutustuin poikaan, kun olimme kaveriporukalla viettämässä aikaa. Talvella meillä oli yhteistanssitunti, jolloin tanssimme käsi kädessä pojan kanssa. Juttelimmekin jotakin. Nyt keväällä juttu on edennyt. Juttelemme facebookin kautta paljon. Poika on kertonut tykkäävänsä minusta ja tietää tunteeni häntä kohtaa. Aiomme tavata nyt kesällä useasti, kun kummallakaan ei ole enää mitään kiireitä. Poika haluaisi pussailla kanssani ja hieman jännittää, koska en ole ennen pussaillut kenenkään kanssa. Haluan todellakin pussailla pojan kanssa. Olemme myös puhuneet seksistäkin, mutta sanoin, että meidän pitää ensin tutustua enemmän toisiimme ja hän lupasi odottaa. Pidän pojasta todella paljon ja haluan kokea hänen kanssaan kaiken, mistä olemme puhuneet. Onko 14-vuotias valmis seksiin saman ikäisensä kanssa? Mitä pitäisi miettiä? Tunnen olevani valmis.
// Teksi ehkä hieman puuttellista, anteeksi siitä!

Tulikukka

Kannattaa muistaa, että ei kannata kiirehtiä seksin suhteen kyllä sitä ehtii harrastamaan XD On hyvä, että poikaystäväsi lupaa, odottaa sitä, että olet valmis seksiin. Pystyttöke puhumaan avoimesti seksiin liittyvistä asioista, kuten ehkäisystä ja peloista? Se on nimittäin tosi tärkeää. Toisaalta jos suutelu vielä pelottaa, en suosittelisi vielä sekstaamista. Tustustukaa rauhassa toisiinne ja siihen, mistä kumpainenkin teistä pitää ja haluaa. Ei ole mitään kiirettä.
Hyvää kesää :)

Subeida-verkkari

Terve,

Kenenkään on vaikea sanoa mihin kukakin on valmis. Jokainen meistä on yksilö ja kehitymme eri tahtiin. Omasta mielestäni sinun iässä pussailu on ok. Mutta seksin harrastaminen kannattaa jättää myöhemmällä iälle. Älä tee mitään kenenkään muun painostuksesta. Kerkeää sitä myöhemmällä iälläkin. Joskus peruskoulu aikoina eräs opettaja sanoi meille ”seksiä on valmis harrastamaan vasta silloin kun tietää kaikki mahdolliset seuraukset ja miten niiden kanssa toimii” esim jos tulee raskaaksi niin mitä sitten tekee. Seksi ei ole leikin asia kannattaa harkitusti miettiä mihin on valmis. Sinulla ei ole vielä kiire mihinkään!!

Ps. Olen joskus kuullut semmoisen jutun että ihmisen peukalon ja etusormen välinen alue on tehty ns. toisen ihmisen huulien muotoiseksi niin siihen voi harjoitella :D

Aurinkoista lomaa!

Vastaa aiheeseen: Mihin 14-vuotias on valmis?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top