Mihin mennä puhumaan trans sukupuolisuudesta?!

Avun tarpeessa!

Hei! Tosiaan olen siis kohta 17 vuotias poika joka tuntee olevansa tyttö. Olen tiennyt sisimmissäni trans sukupuolisuudestani jo monta vuotta, mutta olen aina vain yrittänyt piilottaa asian ja olla myöntämättä sitä itselleni. Olen vain aina yrittänyt tykätä ja tehdä mahdollisimman maskuliinisia asioista ja pitää kaiken feminiinisyyteen liittyvän kaukana minusta. Nyt olen kuitenkin itse täysin hyväksynyt trans sukupuolisuuteni. Asiasta kerroin parhaalle kaverilleni kesän loppupuolella ja hän on tukenut minua asian kanssa siitä lähtien. Ongelmanahan tällä hetkellä on että en tiedä mihin minun pitäisi mennä puhumaan asiasta, koulupsykologia olen miettinyt eniten. Vanhemmille taikka sisaruksille en ole uskaltanut vielä asiasta kertoa joten heiltäkään en voi apua kysyä asiaan. Olkaa kilttejä ja pliis auttakaa minuu asian kanssa ja kertokaa mielipiteenne mihin mun asiasta pitäisi mennä keskustelemaan.

..

Kuraattorille itse menisin ehkä.

Ystävä

Mahtavaa, että olet löytänyt itseäsi ja olet valmiina jakamaan ajatuksesi ja tunteesi muiten kanssa. Suosittelen keskustelemaan koulun kuraattorin/psykologin kanssa, jos haluat vain puhua asiasta. Terveydenhoitajakin mielellään keskustelee juuri sellaisista asioista. He antavat myös lisätietoa ja tukea, jos vain pyydät. Jos, et käy koulua, niin terveysasemalla löytyy ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan. Ja jos vain on riittävä toimeentulo, niin psykologille voi varata ajan. Vertaistuki palveluita löytyy myös netistä!

Suosittelen käydä katsomassa tätä nettisivua. Sieltä löytyy paljon tietoa trans-, muun-, intersukupuolisista, transvestiitestä ja paljon muutakin. http://trasek.fi/perustietoa/

Vertaistukea netsistä voi hakea esimerkiksi täältä: https://nuoret.seta.fi/nuorille/nuortenryhmat/

Vastaa aiheeseen: Mihin mennä puhumaan trans sukupuolisuudesta?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.