Siirry sisältöön
🐸

Mulla on ollut ahdistusta noin 2 vuotta ja oon sanonut vanhemille ja oon ollut kuraattorilla ja mut varmaan siirretään ihan terapiaan kohta. Kuraattori on antanut hengitysharjoituksia, jotka aluksi auttoi, mutta ei oikein enää. Mulla on muuten elämässä kaikki ihan hyvin. Ainostaan kitaransoitto (jota oon nyt harrastanut kohta neljä vuotta) painaa mieltä. Kerroin äidille siitä, että kitaransoitto tuntuu pahalta ja se vaan sano, mä ylireagoin tän jälkeen olin kaksi viikkoa pois koulusta ahdistuksen takia. Välillä tuntuu siltä, että ihmiset ei ota mun ahdistusta tosissaan. Mun paras kaveri on aina lohduttamassa mua, mutta muut ei tunnu niin välittävän (paitsi vanhemmat ja opettajat). Nyt vielä vaihdan ala-asteelta yläasteelle ja oon kuullut siitä koulusta aika paljon pahaa. Onko kellään vinkkejä ahdistuksen helpottamiseen. 🐸

moms spaghetti

moi:)
oon itekki ahistunu ja masentunut, ja en ol vielä saanu apua:(

ite helpotan ahistusta ja masennusta maalaamalla mun sen hetkiset tunteet ja ajatukset taululle, kirjottamalla tunteista ja kuvaamalla( otan siis kuvia, ja muokkaan niitä sitten mun tunteen näköseksi)

toivon että voit hyvin ja että sun ei tarvis enää kärsii ahistuksesta❤️😊

oot tärkee<3

Lisa, verkk@ri

Hei! Harmi, että äitisi ei ihan taida ymmärtää sun ahdistusta. Sinuna yrittäisin selittää äidille tilannetta uudestaan. Miksi kitaransoitto painaa mieltä?

Ahdistukseen voi myös ostaa stressipalloja tai vaikka muovailuvahaa. Sen lisäksi voit myös tehdä käsillä jtn mikä rauhoittaisi, esim. piirtää tai neuloa. Ymmärrän, että sua ahdistaa ja se on varmasti okei!

En tiiä, onko nuortennetissä vinkkejä miten suhtautua mielenterveysasioihin, mutta voin viedä asiaa eteenpäin.

<3

PuShEeN

Hei, ”🐸”, Mullakin on ollut monta vuotta ahdistusta eli kannattaa vaikka kuunnella musiikkia tai tehdä jotain, mikä saa sut unohtamaan sun ahdistuksen. Tee jotain mikä on sun mielestä kivaa!! Toivottavasti löydät jonkun keinon!

Hyvää kevättä kaikille vielä!! ✨😘😄❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Mikä auttaa ahdistukseen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top