Siirry sisältöön
Hopeless

Mulla on ongelma en uskalla lähestyy ketään tyttöä…tai oikeastaan en ees osaa. Kaverit väittävät että mulla ois niin sanotusti ”Vientiä” jos vaan haluisin ja mä oonkin ihastunu erääseen tyttöön (oon siis poika). Mutta sama vanha kysymys ku ennenki miten lähestyn tätä tyttöä se kesällä olla kokoajan mun seuras ku oltiin riparilla mutta olin tyly mulla oli muka ”muuta menoa”. Mutta ollaan kumminki tosi hyviä kavereita näyttävästi vieläkin kun eilen näin tätä tyttöä.

Anteeks mikä romaani en osaa selittää tälläsia juttuja vaikka oonki 15 vuotias jo :D

Nimetön

Moi!

Kannattaa tutustua tyttöön paremmin. Kannattaa näyttää tytölle että tykkäät hänestä, sillä hän voi muuttaa mielipiteesi sinusta, vaikka olet ollut hänelle tyly.

Voit osoittaa tuntetasi muutenkin kun sanoilla, kuten pienillä teoilla. Ja kannattaa pitää yhteyttä siihen tyttöön ja olla oma itsesi.

Joku.

Kannattaa ottaa tyttöön enemmän kontaktia. Jos tapaatte, voit vaikka ohimennen kehaista jotain hänen ulkonäössään tai luonteessaan. (kaikki pitävät positiivisesta kommentista) Jos uskallat, kannattaa vain sopivan hetken tullen kertoa tytölle pitäväsi hänestä. :) Kyllä se siitä.

Vastaa aiheeseen: Mikä avuksi ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top