Siirry sisältöön
tällänen tyttö…

Joo moi vaan. Oon tyttö ja mult kysytään koulus miksen seurustele. Sanon aina ettei mulla ole mikään kiire et sitte joskus 15-20 vuotiaan vois ruveta miettimään. Ja siihen mul vastataan sillee ivallisesti että: Niin tai sit joskus 30 vuotiaan, eiku joskus 40-50 vuotiaana tai entäs 60 vuotiaana.
Ei mua koulus kiusata muuten mitenkään ja mulla on bestis ja PALJON kavereita. Ja en kestä sitä kun aina kysytään sitä joka toinen päivä. mietin päässäni: mikä kiire? me ollaan vast 12 vuotiait…

Riia

Oon iha samaa mieltä! Ite oon seurustellu kerran mut tajusin että vaikka täytin just 14, oon silti liian nuori.. Mikä kiire ihmisillä on alkaa seurustella näin nuorena? ):

Nimetön

Mäkin ihmettelen, et mikä kiire on hankkia poikakaveria?! Meillä ainakaan ei ees yläasteella ollu ku parilla tyypillä poika- tai tyttökaveri, enkä itse kuulunut heihin. Nyt oon itse jo koht 18 v, enkä vieläkään oo harkinnu vakavasti rupeavani seurustelemaan, sillä tahdon itse nähdä ensin maailmaa ja sitten vasta perustaa perheen jos löytyy joku kiva kaveri. Mä kunnioitan tuota sun näkemystäs tosi paljon, musta sä oot noihin luokkalaisiis verrattuna tosi kypsä:). Jos tahdot, kannattaa kertoo jollekulle, sillä tuollainenkaan kiusaaminen ei oo oikein. Puhuminen voi tuntua vaikeelta, mut ainakin itse oon huomannu sen auttavan:).

Vastaa aiheeseen: Mikä kiire???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top