Siirry sisältöön
moms spaghetti 🇺🇦

eli mikä lasketaan seksuaaliseksi häirinnäksi ja oonko juuri minä kokenut sellaista.
eli siis, tästä on joku kaks vuotta aikaa(kai??)
olin mun kaverin kaa ulkona ja sitte me mentii istuu sellaselle penkille. siinä lähistöl oli koira ja mä pelkään koiria, tottakai se koira lähti jotenki vapaaksi ja tuli mun ja mun kaverin lähelle, se omistaja tulee sitte sieltä ja se oli vissiin vähä kännissä, no se mies kysy että ’sattuko”, sanoin et ”ei”
ja se mies koski muhun johonki kohtaa, kait selkään tai käsiin ja sano että ”tää koira on kyllä kiltti”
ja samalla koski muhun :/

ja kerran ku oltii hotellissa, nii me mentii kattoo sinne hotellin aulaa jääkiekko peliä, siel oli muitaki ja siel oli sit joku 50-60 vuotias mies.
se katto mua tosi ahistavasti mua, ja ihan ku se ois kattonu mun reisiä😰
no mua alko ahistaa aika paljon ja onneks lähettii sitte hotellihuoneesee takas :|
en puhunu tästä hirveesti vanhemmille, sanoin että ”joku mies katto mua :/”
ja en sanonu tosta edellisestä tarinasta vanhemmille, sanoin vaa että joku koira karkas ja tuli mun ja mun kaverin vieree.
tää on semmonen asia josta en oo ennen täällä puhunu, osaisko joku auttaa :3

ps:anteeks pitkä teksti :D

N [nimimerkkiä muutettu]

Moi! Ekassa kohdassa toi mies ei varmaan aatellu tekevänsä väärin, mut jos sua ahisti se se ei ollu silt miehelt oikein tehty ):

Tokassa se saatto kans olla seksuaalista härintää,sori en oo ihan varma :/ tsemppiä <<3

moms spaghetti 🇺🇦

ja joku kuukaus sitte oltii kaupas perhee kaa ja siel oli joku mies ja se katto mun rintakehää tosi ahistavasti, sanoin autossa vanhemmille että ”joku mies katto mua oudosti” ne oli vaa että ”näytit varmaan tosi tutulta”
ja en siis uskaltanu sanoa että mulla oli tosi ahistava olo sillä hetkellä.
ja sitte siel kaupassa ku oltii, nii se ei ottanu sitä sen katsetta pois, ja sil oli vaimo ja lapsi vielä sen vieressä, ahistavaa😰

mä oon siis muita paljon kehittyneempi ja monesti luullaan et oisin joku 16-18 vuotias(oon oikeesti vasta 12 :D) et en tiiä johtuuko siitä mutta nää tilanteet on aina nii ahistavia

PuShEeN

Hei ”moms spaghetti🇺🇦”! Toi saayättais mun mielestä kyl seksuaalista häirintää mutta ota tietty huomioon siinä ekas jutus että se mies oli humalassa.:( Tietenkin voi olla että hän tahallaan Halusi koskea sua paikkoihin, joihin sä et halua että sua kosketetaan, mutta se saatto myös tietty olla vahinko. Älä ota tätä sit liian vakavasti koska sä tiedät tietenkin parhaiten kun olit itse paikalla ja mä en.

Siin tokas jutus sanoisin et se ei todennäköisesti ollut seksuaalista häirintää, mutta en ole koskaan kokenut samaa joten en tiiä. :/

Toivon ettet joudu enää koskaan kokemaan sellasta, mutta jokainen kokee tollasta joskus. Et ole ainoa! Muista se.

Hyvää kevättä ja lähestyvää kesälomaa✨😘😄❤️❤️🌞

Terveisin PuShEeN

PS. Ei haittaa että oli pitkä teksti😂

Ensimmäinen tapaus voi olla seksuaalista häirintää. Toki eri asia koskiko se sua rintaan tai reiteen vai vaan käteen. Toinen ei täytä seksuaalisen häirinnän tunnusmerkkejä koska sulle ei huudeltu tai sanottu mitään eikä kukaan koskenu suhun. Välttämättä mies ei siis ees kattonu sua

Äijä

1. Tuskinpa oli. Jos se koski selkään ja oli kännissä, niin se selittää, että ukko jotenkin ”varmisti” kuntosi, kai?

2. Ei ole seksuaalista häirintää.

Juu

Yhtenä yleisenä ”sääntönä” vois pitää mun mielestä sellasta et jos tilanteessa on jotain seksuaalista ja se tilanne tuntuu susta ikävältä ja häiritsevältä, sitä voi pitää jonkin asteisena seksuaalisena häirintänä. Tietysti eri asia on sitte seksuaalinen häirintä rikoksena, jolloin siinä on tarkemmat kriteerit (tod. näk. noista mitään ei tuomittaisi)

Vastaa aiheeseen: mikä lasketaan seksuaaliseksi häirinnäksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top