Siirry sisältöön
11v

Sukupuoli-identiteetti hukassa…

Ihan pari päivää sitten olin varma olevani demigirl. En aivan tyttö, mutta osittain. Viime päivinä se mylläkkä sitten alkoikin. Selailin LGBTA-wikiaa ja löysin muun muassa seuraavia identiteettejä: girlflux, bigender, demigirlflux, genderfluid (sukupuolijoustava?) ja transvestinen.

Etenkin tuo transvestisuus mietityttää: jos olen tytöksi syntynyt demigirl/girlflux/genderfluid/tms, joka kuitenkin kokee omituista mielihyvää ns. naisten vaatteista, voinko sanoa olevani transvesti vai mitä vittua?

Millä nimillä mun pitää itseäni kutsua?

Kata, verkk@ri

Heippa❤️

Olet juuri murrosiän kynnyksellä ja se aika on täynnä muutoksia sun kehossa ja mielessä. Tää kaikki saa miettimään, että ”kuka minä olen ja mitä minä haluan” ja onkin aivan normaalia olla vielä vähän hukassa ❤️

Mikä lohduttavinta, sukupuoli-identiteettiä sun ei ole pakko mahduttaa mihinkään yhteen lokeroon tai määritellä ylipäätään. Saat olla just se mikä oot! Ja ootkin hyvä just sellaisena.

Linkkaan alle kuitenkin sivuja, josta sulle vois olla hyötyä!

Kaikkea hyvää ja ihanaa joulun odotusta!
– Kata

❤️https://seta.fi/
❤️https://www.nuortennetti.fi/ajatukset-sukupuolesta-muuttuvat-ja-kehittyvat/
❤️https://transtukipiste.fi/

11v

Joo siis on sellainen olo, että haluaisin olla syntynyt pojaksi, jotta voisin olla transtyttö

Ja viime päivinä olen myös kokenut identitoimista pojaksi, joten nyt koen olevani sukupuolijoustava (okei genderfluid kuulostaa paremmalta pitäydyn siinä)

12v-13v

Moi, mietin vaa sitä että haluavatko kaverini olla kanssani enää jos kerron heille että ole trans(ftm). Kun en haluais menettää kavereita mut en halua että mua sanotaan tytöksi.

12v-13v

Moi, mietin vaa sitä että haluavatko kaverini olla kanssani enää jos kerron heille että ole trans(ftm). Kun en haluais menettää kavereita mut en halua että mua sanotaan tytöksi. Ja voinko pyytää kaveriani käyttämään minusta sitä nimeä minkä minä olen valinnut(en halua että omaa nimeäni käytetään)

UWU

Nimimerkki 12v-13v,jos ne ei enää halu olla sun kavereita jos kerrot niille että oot trans, ne ei oo oikeita kavereita
Mä kyllä tajuun et se voi olla vaikeeta kertoo mut sä et tee siinä mitään väärää et pyydät niit kutsuu sua oikeilla sanoilla (olipa huonosti muotoiltu multa mut en tiiä mite muuten mä sen voisin sanoa😅)
❤️❤️❤️

Joku…

Ihminen…

Vastaa aiheeseen: Mikä mä olen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top