tyttö

Moi, oon 14-vuotias tyttö ja oon ollu viimeaikoina aika alakulonen ja en jotenki jaksa tai ei huvita tehä asioita niinku ennen. Mua on alkanu ahistaa sillee aika useesti ja mul tulee huono omatunto ku syön. Haluaisin puhuu tästä jollekki, voisin kyl mun kavereille mut jotenki aattelen et ei tää mun juttu oo mikää paha et ei ketää kiinnosta. Mul oli eilen terveystarkastus ja aattelin ennen sitä et en puhu siel kauheesti tästä (en tiiä miks ois pitäny puhuu kyl enemmän) mut se terkkari sai kuitenki tietää tästä jotain ja mua on ny eilisestä asti jotenki ihan sikana ahdistanu ku nyt en ainakaa enää viitti sinne mennä puhuun enää tästä. Joten en tiiä mitä tekisin enkä tiiä jaksaaks tätäkää kukaa lukee tai onks tää ees lukemisen arvonen:) Mut aattelin silti tänne kirjottaa jos tää ees vähä helpottas.

Pinja Pilke

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Mikä mua vaivaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.