Siirry sisältöön
käsipyyhepaperi

Varoitus! tää voi tuntua inhottavalta lukea tätä tekstiä
Mulla on mennyt nyt ihan hyvin. Tai no en tiiä. Mun isoäiti kuoli vähän aikaa sitten mutta en vieläkään osaa tajuta sitä ja tunnen syyllisyyttä koska en itke koko aika enkä mädäänny sängyn pohjalla. Mutta mulla alko joskus 5lk mennä vähän alamäkeen vihasin itteni ja sitä jatku johonki 7lk. [Osa tekstistä poistettu.] ja vihasin itteni ja itkin ja [Osa tekstistä poistettu.]. No oon ollu nyt jotai en tiiä ehkä kaks vuotta [Osa tekstistä poistettu.] ja elämä oli ehkä vuoden ihan hyvää. Tai on mulla ehkä ollu koko ajan sellasta ahdistusta ja [Osa tekstistä poistettu.] niin että äiti säikähti ja oli vihainen mutta siis musta tuntuu eetä syksy lukukausi se oli hyvä. Ei mulla kai ollu mitään. En muista en osaa hahmottaa mutta äsken neuloin koulun työtä ja yhtäkkiä mulle tuli hirvee suuttumus koska se työ meni pilalle. [Osa tekstistä poistettu.] Mulla on tosi outo olo. Mitä ihmettä? Ei mua vaivaa edes mikään. Tai siis että mun elämässä sillain ei oo mitään tosi traagista. Paitsi mun isoäidin kuolema jota en osaa käsittää ja joka tuntuu omituiselta ja etäiseltä.

Toivottavasti joku nyt jotain sanoisi..

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei käsipyyhepaperi,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: mikä mua vaivaa vai vaivaako mikään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top