Siirry sisältöön
Mävaan

No siis…
Mä en tiiä mikä mulla on.
Mua vaan ahdistaa ja stressaa niin moni asia et en enää jaksa. Mul on myös viime syksystä asti ollu kauhee väsymys. Aina aamulla kun herään mä haluun vaan jäädä kotiin koska tiiän et en tuu tänään tekemään mitään muuta ku haukottelemaan.
Joulusta asti oon vaan yrittäny vaihtaa mun unirytmii mut nyt must tuntuu et se tuo vaan stressiä(eikä se muutenkaa mikää kauheen hupno ole). Ennen olin enemmän aamuihminen mut nykyään aamusin tuntuu et en haluu puhuu tai nähä ketään ja sitte pitäis vielä mennä kouluun ja hymyillä. EN JAKSA ENÄÄ OLLA ILONEN. [osa tekstistä poistettu] Ja kaikista asioista on vaan niin vaikee nauttia väsyneenä.
Heti hiihtoloman jälkeenki on tulossa maanantaina ja tiistaina koe joten joudun lomallakin stressaamaan.
Ja välillä vaan yhtäkkii ahdistun kovaa pienistäkin asioista. Suutun mun vanhemmille turhasta koska ne on ainoot ihmiset kenen nähden mä voin olla vihanen ja purkaa mun tunteet mutta silti en oo kertonu niille et musta tuntuu tältä.

Oon paljon miettinyt et voisko tää olla masennus. Asiat ei vaan innosta samalla tavalla ku ennen. Toivon et joku vois samaistuu. :(

Ukkomies

Morjes! Ite en pysty oikee samaistuu toho mut mun äidillä on masennus ja toi kyl kuulostaa masennukselta. Kannattaa käydä koulupsykologin luona juttelemassa tosta ja sit se neuvoo eteenpäin sua. Koita pärjäillä!

Lehmäkala

Hei. (tämä tulee hieman myöhässä mutta hällä väliä)
Kannattaa todella mennä juttelemaan tuommoisesta koulukuraattorille tai jollekin jolle on helppo jutella. Pysy vahvana.

joku

Mulla kans ollu jo useemman vuoden tollast. Oon käyny puhuuu koulukuraattorin kaa (koska mun kaverit hoiti miut sinne vaik oon aina kieltäytynyt avusta ja kaikesta ) siitä ei kuitenkaa ollu miulle apuu, koska en vaa osaa tai uskalla tai jotai puhuu. Kävin myös lanulla mut siintäkii sit kieltäydyin.Tiiän et tollane on todella raskasta ja tuntuu ettei vaa enää jaksa. Koita pärjäillä ja oikeest hoida ittes kuntoo!(Anteeks myös myöhäinen vastaus)

Kisuli

Ihastun helposti ihmisiin. Nytkin 4 päivän aikana oon ihastunut 7 tyyppiin. Pakenemaan myös sosiaalisia tilanteita musiikin avulla. Oon tosi epätoivoinen itteni suhteen. Mikä mulla on.

Kisuli

Ihastun helposti ihmisiin. Nytkin 4 päivän aikana oon ihastunut 7 tyyppiin. Pakenemaan myös sosiaalisia tilanteita musiikin avulla. Oon tosi epätoivoinen itteni suhteen. Mikä mulla on. Voin ite samaistua jotenkin tohon.

Vastaa aiheeseen: Mikä mulla on

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top