Siirry sisältöön
Maria

Tää mietityttää mua oikeesti tosi usein…
Ekan kerran aloin kunnolla aattelee 13 vuotiaana, ja näin aluks, et oon kohta 16v ja oon tyttö.
Mä tiiän, et tää on normi asia ja kaikkee ei oo pakko määritellä, mutta jos sen saa mitään tiettyä määrittelyä niin koen olevani aina ihan hukassa ja se kyseinen asia vaivaa mua vaik kuin kauan enemmän tai vähemmän.
Noh, sen tiedostan, että mä en ole homoseksuaali. Ainakaan täysin.
Oon miettiny oonko bi/pan-seksuaali, mutta en koe kuitenkaan mitään seksuaalista halua samaa sukupuolta olevaan. Kuitenkin voisin seurustella.
Toisaalta koen olevani lähes täysin hetero, koska haluaisin kuitenkin joskus rinnalleni miehen ennemmin.

En tiiä miten ton tarkemmin kertois, mut jotkut saattaa huomaa jo mun tästä tyylistä, et tää on iha tosi sekavaa mulle.
Ja koska ehkä käännyn kohta täysin uskovaiseksi (mun uskonasiat ovat vielä vähän myös kiikunkaakun mitä ajattelen siitä), niin Raamatussa kerrotaan kuinka Jumala on luonut miehen ja naisen.
Ei samaa sukupuolta olevia.
Ja mun vanhempi on sitä mieltä, että ok jos joku on homo, niin hän ei halua nähdä sitä ns. Julkisesti. Koska häntä kuulema hävettäis tosi paljon, tmv.
Ja näin siis hänellä, ku kattellu varmaa liikaa ohjelmii homouteen liittyen. Ja hän kuulema suuresti ihmettelee, ”mikä saa ihmisen olemaan tuollainen?”.
En ole siks omasta seksuaalisuudesta viittinyt mitään mainita, koska hän ei kuulema laittaisi kuitenkaan välejä poikki jos esim. Mä olisin homo.
Niinku mitä mun pitäis ajatella, ja kertokaa mikä mä nyt oon sit seksuaalisuudeltani?

15v poika

Etköhän sä heterolta vaikuta :)

noh

Ensinnäkin sun äiti ei taida ymmärtää että homoksi synnytään, ei tulla. Sille ei voi mitään.
Se että haluat mahdollisesti seurustella samaa sukup. olevam kanssa vaikket koe vetoa niihin meinais ehkä et oot bi-curious.

Henkilö

Sanoit, ettet koe s3ksuaalista halua samaan sukupuoleen. Entä muihin? Itse olen aseksuaali, eli en koe s3ksuaalista vetovoimaa, mutta meillä voi olla romanttinen suuntautuminen, esim. panromanttinen. Tiesitkö, että on myös mahdollista olla vaikkapa hetero(seksuaali) ja panromanttinen? Kannattaa hakea lisää tietoa esim. Setan sivuilta.

Vastaa aiheeseen: MIKÄ MUN SEKSUAALISUUS ON? :-/

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top