Siirry sisältöön
entiedäkukaolen

Hei! Oon 13-vuotias poika tai ehkä tyttö tai jokin muu jota on jo muutaman vuoden mietityttänyt oma sukupuoli en tiedä onko tää seksuaalisuuteen liittyvä keskustelualue oikea just tälläiselle keskustelulle mut ihan sama oon koko elämäni ollut jotenkin ristiriidoissa itteni kanssa oon aina pukeutunut poikien vaatteisiin ja mulla on ollut pelkkiä poikia kavereina ja aina oon ajatellut että oon hetero ja poika mut kuitenkin oon salaa halunnut olla tyttö pukeutua tyttöjen vaatteisiin ja tälläistä mulla on pienenä ollut sellainen pitkä ihana vaalea tukka sen leikkasin sittemmin lyhyeksi koska ahdisti mennä sen kanssa kouluun kun siitä kiusattiin aina kun on ollu mahdollisuus niin oon menny salaa kun kukaan ei oo ollu kotona isosiskon huoneeseen jossa oon sovitellut hänen alusvaatteita vaatteita mekkoja ja hameita ja aatellut että kumpa nää ois mun siskolle oon jopa joskus kertonut näistä mun tuntemuksista mutta kun nää on ollu sellasii muutaman päivän kestäviä vaiheita jotka on hävinnyt ja sitten tullu taas parin kuukauden jälkeen takas joskus oon leikkinyt että oon tyttö haluisin olla tyttömäinen mutta kysymys kuuluu voiko tää olla joku lapsuuden vaihe joka häviää nyt teini-iässä mut jos tää jatkuu vielä teini-iän jälkeen niin milloin on hyvä hakeutua johonkin tutkimuksiin vai olenko ehkä transvestiitti tai muunsukupuolinen tai jokin muu muilla samanlaisia kokemuksia kiitos kaikille vastanneille jo etukäteen.

Kata, verkk@ri

Hei! Hyvä kun kirjoitat tänne, saa aina kirjoittaa ihan mistä vain mikä mieltä painaa. Keskustelunaloituksia tulee välillä todella paljon, joten olen pahoillani kun nyt vasta huomasin tämän.

https://seta.fi/sateenkaaritieto/sukupuolen-moninaisuus/transsukupuolisuus/?gclid=EAIaIQobChMI_Z6u3r-W5AIVkE8YCh2ruwO-EAAYASAAEgLiLPD_BwE

Vastaa aiheeseen: Mikä mun sukupuoli on

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top