Siirry sisältöön
OZ

Siis oon 14wee poika.Kohtuullisen urheillullinen mulla on semmonen normi kroppa siin ei oo mitään vikaa… Oon kohtuu hyvä koulussa en kuitenkaan mikää älytön hikke (ka 8.1) jne.. Mutta mä oon koulussa se paskapää joka on yksin ja se nolo HOMO ( ja siis oon ihan hetero ) mä en jaksais joko ******** aamu raahautuu kouluun…
ja näitä kiusaamis tapauksia on käsitelty opon ja jopa reksin kanssa mutta miten muutat 150 8-luokkalaisen mielipidettä…
Ja eniten ihmetyttää se että en oo tehny kenellekkään mitään sen pahempaa mutta silti kaikki automaattisesti vihaa Mua..:(
kiitos jos jaksoit lukea voudatukseni loppuun… :)

-.-

nonih ensinäki: a) sus ei oo MITÄÄ vikaa
B) ne on kusipäitä. Ja sanon sen koska mulla on kokemusta. kui kaua sua on kiusattu? tiiän tuntee eikä kenenkää tarvis kestää sitä.

Allu 97

Moi! Ite oon 15wee ja mulla on sama homma oon 8v saakka ollu koulukisattu ja homma jatkuu kaikki tytöt haukkuu homoks yms. En ymmärrä miks kaikki haukkuu ja tällei sitten käyn mopolla koulussa kaikki menee ja rikkoo sitä yms. Ei vaa enää huvita käydä koulussa, joka päivä tappelen jonku kaa kun ärsyttävät mulkut käy kiinni ja hakkaa.

kokemuksesta puhuva 16v poika

No johan osaa olla kiperä tilanne…. voin kyllä ton sun kertomasi perusteella sanoa, että sinussa ei ole mitään vikaa, varsinkin jos et ole tehny muille mitään pahaa, mikä sitten ”oikeuttaisi” tuollaiseen käytökseen sinua kohtaan. Ja 150 oppilasta kasiluokalla… onpas iso luokka :D eihän siitä tietenkään mitään iloa ole jos he kaikki kiusaavat sinua :( itsekkin olen ollut kiusattu (joskus 6-7 luokilla) mutta kiusaamista teki vaan mun ns. kaverit (4poikaa) jotka mua ärsyttivät ja haukkuivat jne jne, mut ei mua sillo kyl koko luokka kiusannu et monet esim tytöt oli mun puolella et mua ei sais kiusata ja esim nykyäänki jos ne pojat (iha hyviä kavereita ollaa mut joskus tulee näitä ärsyttämisjuttuja tällei iha yhtäkkiä…) ärsyttää mua nii yks semmone aika suosittu tyttö on aina sillee et ”hei älkää ny, ei tollee saa tehä!” ja sit ne on aina sillee et… O_o… täh??? :D nii mut toho sun tilanteesee nii jos se kiusaaminen ei yksinkertaisesti lopu millää puhutteluilla tai vanhempien tai opettajien avulla nii suosittelisin kyl koulun vaihtoa koska kiusaaminen on yleensä se, mikä pistää elämän menemään per****leen ja on koko ajan masentunut jne…. et tossa koulussa ei missään nimessä kannattais olla jos sua nii paljo kiusataa :/ et tee miten ite tunnet parhaaks mut toi koulun vaihto vois olla yks vaihtoehto ja…. tuskin tähä muuta voi sanoa ku et koitaha pärjäillä ja kyl se kiusaaminen jossain vaiheessa loppuu, tavalla tai toisella :D vi ses!

miski96

Älä huoli et oo yksin. Mulla on ollu sama juttu ylä-asteella. Vaikka en oo mitään muille tehny, enkä puhunu pahaa tai muutakaan niin eipä paljoo musta tykätty..pari kaveria mulla oli, muuten oisin varmaan istunu yksin jossain ja kuunnellu kuinka muut puhuu mun vaatteista, ja muutenki musta pahaa. Kaipa sitte pukeuduin oudosta, mutta se on lapsellinen syy pilkata. Anna muiden p*skapuheiden mennä ohi korvien, koska jos jäät murehtimaan niitä nii olo vaan pahenee… Jos kerran he pilkkaavat sinua, miksi nähdä vaivaa heidän takiaa ja murehtia? Yritä löytää jostain aitoja kavereita jotka haluavat myös olla kanssasi.. Jos tilanne ei muutu tau vaan pahenee, niin yritä puhua vanhemmillesi. Omalla kohdalla tein niin kun minua kiusattiin ala-asteella, vaihdoin koulua ja heti alko mennä paremmin. Tsemppiä=)

14v. Tytsy

On se jännä juttu et ihmisii syrjitää tollei. Siis kyl kaikkien ihmisten pitäs tulla toimeen keskenään, se ei meinaa sitä et ois joku ”bestis” väkisillä vaa sitä et ketää ei jätettäis yksi. Koittakaa tajuu et se sattuu. Huomas heti ku vaihoin kouluu et siel on pari tyyppii aina yksi minä mukaa lukie.
Z0 mää tuun sinne sun kans nii sun ei tarvi olla yksi.

Hobittityttö98

Joo, mä ymmärrän ihan täysin. Oon itekin 14 vee (tyttö kylläkin) ja nyt neljä vuotta kiusattu koulussa. On se ihana fiilis, kun noin puolet kaheksasluokkalaisista (meit on viis luokkaa) inhoo/pilkaa/vihaa mua ja mun kaveria. Sit ne haukkuu iha ihmeellisillä nimillä. Köksän tunneille meno pelottaa, kun joskus porukka tönii mua siellä ja sit ne huitoo kaiken maailman ruuanlaittovälineillä. Ihmiset on ihania, kun ne ei tajua minkälaisia traumoja ne muille aiheuttaa -.-

OZ

Kiitos hei teille! :D ja siis sataviiskyt kasiluokkalaista yhteensä. kaikki ei Mua kiusaa mutta käytännössä jokaisella on semmonen asenne että mä oon jollain tavalla kamala ihminen… En itekkään tajuu miksi…. :( mut hei kiitos! unohdin muuten mainita että siis mulla on pari todella hyvää ystävää mutta ne asuu 200km musta että ei tuu nähtyy niin usein… :( Mutta on ees joku.. :)

Vastaa aiheeseen: mikä mussa on vikana vai onko muissa vikaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top