Siirry sisältöön
Moikkuu

Moi! Oon 13v tyttö. Tarvisin apua mun seksuaalisensuuntautumisen kanssa. Yksi kavereistani sanoi olensa bi ja, että hän tykkää pääasiassa pojista. Samana päivänä kerroin hänelle ja parhaalle kaverilleni, että itsekin kuuluisin 🏳️‍🌈. Mutta en tiedä kuintenkaan olenko lesbo vai bi. Haluaisin seurustella tytön kanssa, koska jotkut heistä ovat mielestäni erittäin hyvän ja viehettävän näköisiltä. Eli suoraan sanotusti erittäin kuumia. Mielestäni jotkut pojat ovat hyvännäköisiä tai todella hyvännäköisiä. En kuitenkaan ehkä haluaisi seurustella pojan kanssa. Itse olen lihava ja iso. Näytän myös pojalta, enkä ole kovin ”tyttömäinen”. En pukeudu tyttömäisesti enkä halua olla sellainen kuin muut tytöt. En oikein tiedä mikä olen. Olenko lesbo, bi vai jotakin muuta. Olenko tyttö, joka tykkää tytöistä, jonka mielestä jotkin pojat ovat hyvännäköisia. Vai pitääkö minun lokeroida itseni suoraan lesboksi tai biksi. Vai olenko vain oma itseni. Mitä sanon muille? Pääsenkö helpoimmalla, jos sanon, että olen lesbo? Tärkeintä taitaa kuitenkin olla, että olen oma itseni.Olkaa kilttejä ja auttakaa.

Kata, verkk@ri

Moikka,

ymmärrän, että asia hämmentävää kovasti. Toivoisin sun kuitenkin ymmärtävän, että sinun ei tarvitse lokeroida itseäsi mitenkään seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Tärkeintä on todellakin se, että ole oma itsesi <3 Jos tällä hetkellä pidät sekä tytöistä että pojista romanttisessa mielessä, se tarkoittaa sitä, että voisit olla tällä hetkellä biseksuaali. Mutta sekin voi muuttua elämän varrella. Sun ei pitäisi myöskään joutua perustelemaan asiaa kenellekään. Voit vain sanoa, että ihastut ihmiseen etkä sukupuoleen. :)

Tsempit!
-Kata

14v poika

Iteppähän sä sen paremmin tiedät. Jos tässä sulle sanoisin, että mikäs mielestäni olet niin se kuitenkin askaruttaisi sinua ja muuta. Parempi sulle kun mietit itse tai jätät miettimättä. Sitäpaitsi oot vielä aika nuori ja sulla on aikaa miettiä, koska tolla asialla ei oo mikään kiire ellet nyt välttämättä halua poika-/tyttöystävää. Eli joko annat asian olla, katsot mitä tulevaisuus kantaa ja jossain vaiheessa alat jommallekummalle puolelle kalllistumaan. Tai sitten vaan mietit ja mietit kuumeisesti mikäs nyt olet. Bi, lesbo, homo…mitä niitä nyt on.

Vastaa aiheeseen: Mikä olen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top